Duitse Internationale school

Renovatie van de complete werktuigkundige, gas- en sanitair technische installaties, conform programma van eisen en tekeningen.

Projectgegevens

Projectbeschrijving Duitse Internationale school

De Duitse Internationale school biedt leerlingen en hun ouders een thuishaven voor Duitse cultuur en Duitse educatie op een sterk wereldwijd georiënteerd perspectief en zeer hoog niveau. De school is gevestigd op een centrale locatie in het historische “Statenkwartier” van Den Haag/Scheveningen, dichtbij het strand en andere internationale instituten.

Projectomvang

Het compleet tekenen, berekenen, leveren en fabriceren, monteren en bedrijfsvaardig aanbrengen van de complete werktuigkundige, gas- en sanitair technische installaties, conform programma van eisen en tekeningen.

Uitgangspunten

  • Vervangen van de warmte-opwekking d.m.v. hoog rendement CV ketels welke in cascade zijn opgesteld;
  • Toepassing balansventilatie met een zeer hoog rendement (90%) waarbij warmte uit de ruimtelucht wordt teruggewonnen, welke wordt afgegeven aan de in te blazen verse lucht. De luchtbehandelingkast is voorzien een complete slimme geïntegreerde regeling die de unit bestuurd;
  • Toepassing gebouwbeheersysteem welke op afstand bedienbaar is;
  • Sanitaire installaties, hemelwater, binnenriolering, water en sanitair;
  • Korte doorlooptijd;
  • Frisse scholen concept.

De werkzaamheden zijn binnen de gestelde bouwtijd gerealiseerd en door de opdrachtgever in volle tevredenheid geaccepteerd.

Neem contact op