Duurzaamheid en MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor A. de Jong Groep een manier om een bijdrage te leveren aan de (persoonlijke) ontwikkeling van haar medewerkers, de maatschappij en het milieu. MVO zit verweven in ons DNA, onze strategie, onze visie en onze missie. MVO is opgenomen in de bedrijfscultuur en bedrijfsvoering van A. de Jong Groep; onze maatschappelijke activiteiten zijn een afspiegeling van ons bedrijf.

Maatschappelijke verantwoording

Wij vinden het belangrijk om onze MVO normen en waarden, naast de implementatie in onze eigen bedrijfsvoering, verder uit te rollen in onze keten. Wij willen met ons MVO beleid verantwoording afleggen betreft onze balans in de maatschappelijke pijlers: People, Planet en Profit. Wij stellen daarom altijd de vraag: sluit de MVO gedachte van A. de Jong Groep en onze stakeholders op elkaar aan?

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Via ons MVO Beleid maken wij de duurzame bijdrage van A. de Jong Groep concreet, werken wij aan MVO-doelstellingen, bereiken we maatschappelijke resultaten en implementeren we eventuele verbeteringen voor het volgende kalenderjaar (plan, do, check, act-principe). De ‘waarde’ die een maatschappelijke samenwerking/activiteit oplevert, verdelen wij over drie categorieën: maatschappelijke waarde, economische waarde en/of emotionele waarde. Onze concrete bijdrage uit zich vervolgens in onze:

Talentontwikkeling = Topsport

Een mooi voorbeeld van één van de projecten die wij ondersteunen, is Talentontwikkeling = Topsport. A. de Jong Groep heeft een partnerschap met S.B.V. Excelsior als rugsponsor van het eerste elftal. Daarnaast zijn wij maatschappelijk partner van Excelsior4All, de maatschappelijke stichting van de club. Wij hebben ons voor drie jaar verbonden als Naamgever aan hun re-integratie programma: Talentontwikkeling = Topsport. Met dit talentontwikkelingsprogramma worden vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een 10-weekse training geholpen om een volgende stap te zetten op het gebied van werk, opleiding of persoonlijke ontwikkeling. A. de Jong Groep ondersteunt het programma op financieel gebied en biedt haar locaties en personeel aan voor het verzorgen van sollicitatietrainingen aan de deelneemsters.

Houd ons Instagram account in de gaten om een nog beter beeld te krijgen van onze maatschappelijke activiteiten.

 

 

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.