“Collegialiteit en een goede (werk)sfeer op de diverse afdelingen, een mooi familie bedrijf. ”

Adrie

Projectleider Meet en Regeltechniek

Duurzame relaties

Familiebedrijf A. de Jong Groep staat voor ontwikkeling. Duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en partners zijn de basis van ons bedrijf. We richten ons binnen Nederland op duurzame klimaatinstallaties en wereldwijd op industriële brandersystemen, skidbouw en procesautomatisering. We handelen vanuit onze kernwaarden: betrouwbaar, oplossingsgericht, mensgericht en ondernemend.

Ontdek hier De Jong Energy Services

Blijven ontwikkelen

Ons familiebedrijf werd in 1877 opgericht als scheepswerf en rederij. Maar innovatie en vernieuwing zit in ons DNA. Als de wegen volraken slaan we een nieuw pad in. En zo is de A. de Jong Groep ruim 145 jaar later een specialist in energie- en milieutechnologie. Bij A. de Jong bedenken, bouwen en onderhouden we klimaatinstallaties. Een comfortabel en gezond binnenklimaat is ons basis uitgangspunt. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar elk gebouw is anders en elke sector vraagt om een unieke benadering. Dat begrijpen we. Daarom ontzorgen we opdrachtgevers volledig in dit vraagstuk. Wij verdiepen ons eerst in uw proces, bedrijf of vraag. Daarna sluiten we aan met een maatwerkoplossing. A. de Jong Groep heeft vestigingen in Schiedam, Rijswijk en Zaandam. Drie kantoren met meer dan 250 medewerkers die dagelijks bezig zijn met ontwerp, installatie, productontwikkeling en -onderhoud. We zijn trots op de projecten die we mogen doen. Van klein tot groot. Geen uitdaging gaan we uit de weg, altijd op zoek naar de beste oplossing.

Onze kernwaarden

Het A. de Jong DNA

Door de jaren heen heeft A. de Jong Groep haar eigen DNA opgebouwd. Dit DNA is te beschrijven aan de hand van onze vier kernwaarden: betrouwbaar, oplossingsgericht, mensgericht en ondernemend.

Missie

Het is onze missie om opdrachtgevers te helpen duurzaam om te gaan met de leefomgeving. Dit doen wij door de effectieve inzet en ontwikkeling van veilige, schone en efficiënte toepassingen van klimaat- en energiesystemen. Opdrachtgevers ervaren het hoogst mogelijk niveau van dienstverlening. Onze medewerkers bieden wij uitdagende ontwikkelings- en carrièremogelijkheden. Wij streven naar een duurzame bedrijfsvoering en een gezond rendement.

Visie

De A. de Jong Groep is ambitieus en nieuwsgierig. Duurzaamheid is onze business. De A. de Jong Groep zit in de kopgroep van bedrijven die de grote uitdagingen van de energietransitie aangaan en oplossen. In de zoektocht naar oplossingen in de snel veranderende wereld, passen wij de nieuwste technologieën toe. Ons bedrijf speelt een steeds belangrijkere rol bij het realiseren van een duurzame leefomgeving, waarbij wij onze huidige markten breder en dieper zullen bedienen en nieuwe markten gaan betreden. Onze gedreven medewerkers vormen het hart van ons bedrijf en onze output overstijgt de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

A. de Jong Foundation

De A. de Jong Foundation is er voor evenementen en het ondersteunen van goede doelen. We hebben daarvoor 7 thema’s gekozen. Gezondheid, Internationale hulp en mensenrechten, kunst en cultuur, natuur en milieu, onderwijs, dieren en welzijn. Wij faciliteren denk- of spierkracht, materieel of een financiële middelen.

Naar de website