“In een hecht wereldteam, installaties op orde brengen en adviseren in duurzame technieken. Leidt tot voldoening en veel werkplezier!”

Bertus

Monteur

Installatietechniek

A. de Jong Installatietechniek bedient klanten in Nederland. We focussen ons op de utiliteitsmarkt en de industriële markt. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhoudsprojecten; wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatoplossingen. Wij borgen onze dienstverlening dankzij een breed assortiment aan specialisaties, duurzame energie- en productoplossingen en werkmethodieken. Voorbeelden hiervan zijn: Lean werkmethodiek, ISO 9001, VCA (veiligheidsladder, MJOP’s conditiemeting volgens de NEN 2767 en BIM.


Think

Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, hotel, ziekenhuis, school of kantoorpand; elke medewerker of bezoeker wil een comfortabel en gezond binnenklimaat. Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar het bedrijfsproces en stemmen daarop de installatie af. De advies- en calculatie-afdeling zorgt voor een transparant advies, waarna de klimaatinstallatie wordt ontworpen. Indien gewenst ontzorgen wij u samen met vertrouwde ketenpartners voor elektrotechniek en sanitaire installaties.

A. de Jong logo

René

Projectleider IT

“De diverse werkzaamheden maken elke dag anders.”

Build

“De techniek- en installatiewereld is afwisselend en daardoor heel interessant.”

Engineering en bouwen doen we zelf. Verder hebben we vaste en betrouwbare groep leveranciers en onderaannemers waarmee we samenwerken om de kwaliteit, planning, finance en overige afspraken te waarborgen. We bieden een integrale dienstverlening aan als totaal installateur, waardoor opdrachtgevers één aanspreekpunt houden.

Care

Een (klimaat)installatie heeft ook beheer en onderhoud nodig. Net als een auto. We hebben een breed dienstenpakket van periodieke service- en onderhoudsbezoeken tot fulltime bemanning van het vastgoed. We kijken daarbij naar de specifieke wensen van onze opdrachtgever. A. de Jong Installatietechniek beschikt over een eigen meldkamer waar 24/7 storingen en defecten worden gedetecteerd, gemeld kunnen worden en verholpen worden met ons beheer- en onderhoudsteam. Een storing is vaak al opgelost voordat iemand het binnen het gebouw merkt. 
Om constante kwaliteit te waarborgen zijn wij gecertificeerd voor de kwaliteitsnormen: ISO 9001, VCA**, BRL 6000, STEK-erkenning (F-gassen), BRL 6000-21 en SCIOS.

Onze nieuwste vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage? Wil jij deel uitmaken van een professioneel en ambitieus team? Bekijk dan onze beschikbare vacatures en solliciteer!

Alle vacatures