Stage

Stage lopen bij A. de Jong

Haal het beste uit jezelf

Hallo student! Je zoekt een stageplaats. Dat komt goed uit, want wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die praktijkervaring willen opdoen. Bij ons haal je geen koffie – nou, misschien af en toe – en sta je ook niet de hele dag bij de printer.

Stage lopen bij A. de Jong Groep betekent als volwaardig medewerker meedraaien in ons bedrijf. Want alleen zo krijg je een goed beeld van het werk in een technisch bedrijf. En je krijgt ook nog eens een goede stagevergoeding. Wel zo fijn, toch?!

Jouw stage kan een meewerk- of afstudeerstage zijn. Let op: je hoeft geen technische opleiding te volgen om stage bij ons te lopen. Ook op de afdelingen ICT, KAM, HRM en Finance hebben we plek voor jou. Samen met jou bekijken we welke afdeling en/of opdracht het beste aansluit bij jouw stage.

Neem contact met ons op en ontdek welke stageplekken er beschikbaar zijn.

Contact

Even voorstellen

Over ons

Niet eerder van de A. de Jong Groep gehoord? Geen probleem. We stellen ons graag aan je voor. .

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf dat al ruim 145 jaar bestaat. Hiermee behoren we tot de 300 oudste familiebedrijven van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in energie- en milieutechnologie op het gebied van gebouwgebonden klimaatinstallaties (met onze tak A. de Jong Installatietechniek) en industriële brandersystemen (met onze tak De Jong Energy Solutions). Onze producten en diensten dragen bij aan het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen en het verlagen van het energieverbruik.

Inmiddels bestaat onze familie uit meer dan 250 collega’s, verspreid over de vestigingen in Schiedam (hoofdkantoor), Rijswijk, Hilversum en Zaandam.

Meewerkstage of afstudeerstage?

Alles is mogelijk!

Wat voor type stage je ook zoekt, we verwelkomen je graag. Vele stagiair(e)s zijn je voorgegaan en een flink aantal is daarna bij ons blijven werken. We vertellen je graag welke stages momenteel beschikbaar zijn.

Contact

Een bijbaan na jouw stage? Dat kan!

Als je stage bij ons erop zit, ga je weer terug naar school. Maar wat doe je in je vrije tijd: ga je vakken vullen in de supermarkt of kies je voor een bijbaan bij ons? We kijken graag of er na jouw stage een mooie bijbaan voor je beschikbaar is.

Contact

Schrijf je in voor job alerts

    Thank you! Your submission has been received!
    Oops! Something went wrong while submitting the form.