Bijbaan

Bijbaan in de techniek

Voor ieder wat wils

Je wilt graag werken én alvast ervaring opdoen in de technische branche. Dat komt goed uit. Bij A. de Jong Installatietechniek hebben we een toffe bijbaan voor je. Een baan die aansluit bij je opleiding of je meer inzicht geeft in wat je later wilt worden. Ideaal, toch?


A. de Jong Groep is een technisch bedrijf, dat uit verschillende onderdelen bestaat. Dat sluit mooi aan bij een technische opleiding, bijvoorbeeld in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, engineering, mechatronica of industriële automatisering.

Liever iets minder technisch? We hebben ook een plek voor jou op de afdelingen HRM, Finance of ICT.

Bekijk onze vacatures

Welkom bij A. de Jong Groep

Word onderdeel van een stukje Nederlandse historie

A. de Jong bestaat al sinds 1877. Word jij onderdeel van ons familiebedrijf, en daarmee van onze historie?

In 1877 koopt Albert de Jong (vandaar A. de Jong ;)) een scheepswerf in Scheveningen. Al snel breidden we uit naar buiten de scheepvaart en startte de ontwikkeling van producten op het gebied van energie- en milieutechnologie. En daarin zijn we nog steeds actief!

Hier zijn we goed in

Samen met ruim 250 collega’s

Bij A. de Jong Installatietechniek bedenken, bouwen en onderhouden we duurzame klimaatinstallaties voor de Nederlandse markt. Met De Jong Energy Solutions zijn we wereldwijd actief op het gebied van industriële brandersystemen, skidbouw en procesautomatisering.. Met onze producten zorgen we voor minder uitstoot van schadelijke stoffen en minder energieverbruikt. Een missie met een duurzaam karakter dus. We hebben ruim 250 collega’s, verdeeld over vestigingen in Schiedam (hoofdkantoor), Rijswijk, Hilversum en Zaandam. Word jij ook onderdeel van onze familie?

Bekijk onze vacatures

Schrijf je in voor job alerts

    Thank you! Your submission has been received!
    Oops! Something went wrong while submitting the form.