Bijbaan

Bijbaan in de techniek

Voor ieder wat wils

Je wilt graag werken én alvast ervaring opdoen in de technische branche. Dat komt goed uit, want bij A. de Jong hebben we een toffe bijbaan voor je. Zo eentje die aansluit bij je opleiding of die je meer inzicht geeft in wat je later wilt worden. Ideaal, toch?

A. de Jong Groep is een technisch bedrijf, dat uit verschillende onderdelen bestaat. Dat sluit mooi aan bij je technische opleiding, zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek, engineering, mechatronica of industriële automatisering.

Liever minder technisch? We hebben ook een plek voor jou op de afdeling HR, Administratie, ICT of in de schoonmaak.

Bekijk onze vacatures

Welkom bij A. de Jong

Word onderdeel van een stukje Nederlandse historie

A. de Jong bestaat al sinds 1877. Jij wordt onderdeel van onze historie én onderdeel van ons familiebedrijf.

In 1877 koopt Albert de Jong (vandaar A. de Jong ;)) een deel van de scheepswerf in Scheveningen. Al snel breidde het bedrijf uit buiten de scheepsvaart en startte de ontwikkeling van producten in de industriële sector. En dat doen we nog steeds!

Hier zijn we goed in

Samen met ruim 250 collega’s

We zijn gespecialiseerd in gebouwgebonden klimaatinstallaties en in industriële brandersystemen. Dat doen we inmiddels voor de hele Benelux en voor een aantal grote klanten in Duitsland. Met onze producten zorgen we ervoor dat er minder uitstoot is en er minder energie gebruikt wordt. Een missie met een duurzaam karakter dus.

We hebben ruim 250 collega’s, verdeeld over vestigingen in Schiedam (hoofdkantoor), Rijswijk, Hilversum en Zaandam. Word jij ook onderdeel van onze ‘familie’?

Bekijk onze vacatures

Schrijf je in voor job alerts

    Thank you! Your submission has been received!
    Oops! Something went wrong while submitting the form.