BBL Traject

BBL-traject klaar, meteen een baan

Leer van onze profs

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek en je wilt het vak leren. Niet alleen in de schoolbanken, maar juist in de praktijk! Dat kan bij A. de Jong. Bij ons volg je een bbl-traject en combineer je werken en leren. En het mooie is dat je meteen samenwerkt met collega’s in je eigen projectteam. Kan niet beter, toch?

Leer van onze technische profs en start jouw technische carrière bij A. de Jong. We horen graag van je!

Contact

Over het BBL-traject

Word elke dag beter in je vak

A. de Jong bestaat al sinds 1877. En sindsdien blijven we ons ontwikkelen en kennis overdragen. Daarom is er altijd plek voor mensen zoals jij, vakidioten die willen leren.

Je gaat één dag in de week naar school. Vier dagen werk je op projecten in je eigen projectteam. De theorie die je leert pas je dus meteen toe in de praktijk. Je bent echt onderdeel van het team, van ‘onze familie’. We investeren in jou. Je krijgt dagelijks extra begeleiding van onze praktijkopleiders. Zo word je steeds beter in je vak.

Investeer in jouw kwaliteiten

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Je begint pas net aan je opleiding, dus natuurlijk weet je nog niet helemaal welke specialisatie bij jou past. Daarom werk je steeds in een ander team, aan een ander project. Je wilt tenslotte weten waar jouw hart echt sneller van gaat slaan. Denk bijvoorbeeld aan installatietechniek, meet- en regeltechniek of automatisering.

Samen ontdekken we jouw kwaliteiten. We zorgen ervoor dat jij groeit en dat je je ambities waarmaakt. Als het even kan bij A. de Jong, want wij hebben natuurlijk een baan voor je als je klaar bent met je opleiding.

Wat schuift het?

Kom op, solliciteer

Familiebedrijf, mooie projecten, goede leerschool. Ja mooi allemaal, maar wat schuift het? Je precieze salaris bespreken we tijdens het sollicitatiegesprek. Dat hangt namelijk af van je leeftijd en je opleidingsrichting. We betalen sowieso je opleidingskosten én je krijgt doorbetaald op scholingsdagen op niveau 2, 3 en 4.

Werken en leren? Solliciteer bij A. de Jong. Wij hebben een plek voor je!

Contact

Zie jij het BBL-traject wel zitten?

Natuurlijk ben jij onze nieuwe collega

Tenminste, als jij ook zin hebt in een mooie uitdaging op je eigen niveau. In een fantastisch familiebedrijf met gezellige collega’s. En dan dit nog:

– Jouw opleidingskosten nemen wij voor onze rekening
– Fulltime bbl-salaris, want ook scholingsdagen krijg je doorbetaald
– Bij goed functioneren een vast contract na je opleiding, met passend startsalaris

Omdat we investeren in onze mensen krijg jij ook een persoonlijke coach. Die helpt jou met het uitstippelen van je loopbaan bij A. de Jong. Investeer jij ook in ons?

Solliciteer nu

Schrijf je in voor job alerts

    Thank you! Your submission has been received!
    Oops! Something went wrong while submitting the form.