BBL Traject

BBL-traject klaar, meteen een baan

Leer van onze profs

Gaat jouw hart gaat sneller kloppen van (installatie)techniek? Maar ben je niet zo van de schoolbanken? Dan is een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) de ideale oplossing! Volg je een BBL-traject bij A. de Jong Groep, dan combineer je werken en leren. Vier dagen per week leer je de praktijk kennen en werk je samen met collega’s in je eigen projectteam. De andere dag ga je naar school. En het lekkere is: je krijgt ook nog eens een goed en marktconform salaris.

Leer van onze technische profs en start jouw technische carrière bij A. de Jong. We horen graag van je!

Contact

Over het BBL-traject

Word elke dag beter in je vak

Familiebedrijf A. de Jong bestaat al sinds 1877. Al ruim 145 jaar ontwikkelen we ons en dragen we kennis over. Daarom is er altijd plek voor mensen zoals jijL vakidioten die graag willen leren.

Je gaat één dag in de week naar school. Vier dagen werk je op projecten in je eigen projectteam. De theorie die je leert, pas je dus meteen toe in de praktijk. We investeren in jou. Je krijgt dagelijks extra begeleiding van onze praktijkopleiders. Zo word je steeds beter in je vak. Bovendien word je meteen opgenomen in onze warme familie. Oh ja, en je krijgt er ook nog eens goed salaris voor!

Investeer in jouw kwaliteiten

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Je begint pas net aan je opleiding. Waarschijnlijk weet je daarom nog niet helemaal welke specialisatie bij jou past. Dat is niet erg. Sterker nog, dat is juist goed. Bij ons werk je steeds in een ander team, aan een ander project. Zo ontdek je vanzelf waarvan jouw hart echt sneller gaat slaan. Denk bijvoorbeeld aan installatietechniek, meet- en regeltechniek of automatisering.

Samen ontdekken we jouw kwaliteiten. We zorgen ervoor dat jij groeit en dat je je ambities waarmaakt. Als het aan ons ligt, doe je dat bij de A. De Jong Groep. Wij hebben namelijk gegarandeerd een baan voor je als je klaar bent met je opleiding.

Wat krijg ik ervoor terug?

Kom op, solliciteer

Familiebedrijf, mooie projecten, goede leerschool. Mooi allemaal, maar de grote vraag is natuurlijk: wat krijg ik ervoor terug? Je precieze salaris bespreken we tijdens het sollicitatiegesprek. Dat hangt namelijk af van je leeftijd en je opleidingsrichting. Goed om te weten: we betalen sowieso je opleidingskosten én je krijgt doorbetaald op scholingsdagen op niveau 2, 3 en 4.

Wil jij werken en leren in de installatietechniek? Solliciteer bij A. de Jong Groep. Wij hebben een plek voor je!

Contact

Zie jij het BBL-traject wel zitten?

Natuurlijk ben jij onze nieuwe collega

Althans, als jij ook zin hebt in een mooie uitdaging op je eigen niveau. In een fantastisch familiebedrijf met gezellige collega’s. En vergeet niet:
– Wij nemen jouw opleidingskosten voor onze rekening.
– Je krijgt een fulltime bbl-salaris; ook scholingsdagen krijg je doorbetaald.
– Bij goed functioneren krijg je na je opleiding een vast contract, met passend salaris.


Bij A. de Jong Installatietechniek investeren we in onze mensen. Daarom krijg jij een persoonlijke coach. Die helpt jou met het uitstippelen van je loopbaan bij ons. Investeer jij ook in ons?

Solliciteer nu

Schrijf je in voor job alerts

    Thank you! Your submission has been received!
    Oops! Something went wrong while submitting the form.