Diergaarde Blijdorp

Projectbeschrijving

Het project op het terrein van dierentuin Diergaarde Blijdorp omvat het beheren en onderhouden van werktuigkundige gebouwgebonden installaties in het park. Het park bestaat uit kantoren, bedrijfsruimten, dierenverblijven en lesgebouwen. De opdrachten zijn voor panden met een publieke functie.

Projectomvang

Het technisch beheren, onderhouden en het engineeren en realiseren van functionele aanpassingen aan werktuigkundige gebouwgebonden- en terreininstallaties zodanig dat aan de eisen inzake de conditie van de installaties, de beschikbaarheid, de functionering, de werkplekcondities, alsmede aan de wettelijke eisen wordt voldaan. Hierin wordt er ook preventief onderhoud gepleegd aan de luchtbehandelingskasten.

Om optimale service te verlenen, bieden wij Diergaarde Blijdorp een beheer- en onderhoudsorganisatie met een 365/24/7 beschikbaarheid. Wanneer er onverwachts een storing optreedt, lossen onze vakbekwame gecertificeerde medewerkers, met compleet ingerichte servicewagens, dit meteen op. De opdracht wordt uitgevoerd in goed samenwerkingsverband met de opdrachtgever.

Uitgangspunten

Beheersing en bewaking van de werkorderstroom, rapportages, logboeken, e.d. wordt verzorgd vanuit ons ERP-pakket. Voor specifieke werkzaamheden als inspecties NEN 2767 gebeurt met behulp van additionele softwareprogramma’s.

Voor Diergaarde Blijdorp beheren en onderhouden wij de werktuigkundige gebouwgebonden installaties van het park met een 365/24/7 beschikbaarheid.

Vacatures

Wil jij ook aan dit soort mooie projecten werken?

Bekijk de vacatures via onderstaande button of stuur een open sollicitatie. We horen graag van je!

Bekijk alle vacatures

Vergelijkbare projecten

Winkelcentrum De Koningshoek

Lees meer

Mauritshuis

Lees meer

Diergaarde Blijdorp

Lees meer