STC Waalhaven

Projectbeschrijving

De STC-Group is het kennis- en opleidingsinstituut voor scheepvaart, transport en aan de haven gerelateerde industrie. Het nieuwe onderwijsgebouw zal samen met het in 2013 geopende onderwijsgebouw aan de Anthony Fokkerweg een campus vormen. Beide gebouwen worden door middel van een centrale entree en een loopbrug met elkaar verbonden. Het nieuwe pand bestaat uit acht verdiepingen en biedt ruimte aan meer dan zestig leslokalen, diverse leerpleinen, een studentenrestaurant en een sportzaal met dojo. Uiteraard zijn diverse praktijkfaciliteiten aanwezig zoals de railsimulator, een warehouse, de luchtvaartcabine, een transportketensimulator en een CBR-lokaal. Op de nieuwbouwlocatie is tevens een parkeerlaag gerealiseerd voor ruim 170 parkeerplaatsen. Het pand is in juli 2017 opgeleverd en in augustus 2017 in gebruik genomen. De nieuwbouwlocatie biedt een inspirerende leer- en werkomgeving aan ruim 2.500 STC-studenten en zo’n 140 docenten.

Projectomvang

Het engineeren, uitwerken, uitvoeren en bedrijfsvaardig opleveren van de sanitaire- en werktuigbouwkundige installaties.

Gerealiseerde Installaties

Uitgangspunten

A. de Jong Installatietechniek realiseert sanitaire- en werktuigbouwkundige installaties voor nieuw onderwijsgebouw STC-Group.

Vacatures

Wil jij ook aan dit soort mooie projecten werken?

Bekijk de vacatures via onderstaande button of stuur een open sollicitatie. We horen graag van je!

Bekijk alle vacatures

Vergelijkbare projecten

Cube Tilburg University

Lees meer

Binnenklimaat Scholen Vlaardingen

Lees meer

GBS De Veerkracht

Lees meer