Brandweer Amsterdam-Amstelland

Projectbeschrijving

Brandweer Amsterdam-Amstelland (BAA) is onderdeel van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. BAA richt zich op brandweerzorg, hulpverlening, brandveiligheid en rampenbestrijding. BAA is ontstaan uit de samenvoeging van de zes gemeentelijke brandweerkorpsen van Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Brandweer Amsterdam-Amstelland levert een bijdrage aan de veiligheid in de regio door het minimaliseren van de risico’s en de sociale en economische kosten van brand en andere incidenten. Door de concentratie van belangrijke activiteiten op een relatief klein gebied, is de omgeving waarin de korps opereert complex.

Projectomvang

A. de Jong Installatietechniek vestiging Amsterdam verzorgt het onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties van veertien brandweerkazernes en het hoofdkantoor in Amsterdam. Naast het verzorgen van deze werktuigbouwkundige installaties wordt er ook proactief meegedacht op het gebied van energieverbruik en is als doel gesteld om de bedrijfszekerheid van de werktuigbouwkundige installaties te vergroten. Projectleider Martin Benning over de samenwerking: ”Onze klant waakt over onze veiligheid, aan A. de Jong Installatietechniek de taak om te zorgen dat alle werktuigbouwkundige installaties en warmwaterinstallaties in topconditie zijn!

Uitgangspunten

Om de werktuigbouwkundige installaties optimaal te laten werken, verlenen wij deskundige ondersteuning bij de uitvoering van het preventief en correctief onderhoud.

  • Preventief onderhoud: het verrichten van het preventief onderhoud om storingen te voorkomen;
  • Rapportages & informatie: het verzorgen, beheren en actualiseren van technische gegevens. Het verzorgen van management- en storingsrapportages. Het verzorgen van een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) inclusief planning en jaarlijkse actualisatie daarvan. Het jaarlijks verzorgen van een planning met betrekking tot preventief onderhoud;
  • Curatief/storingsonderhoud: het 24/7 beschikbaar zijn voor storingen en deze binnen gestelde tijdbestek verhelpen;
  • Vervangingen: het verrichten van aanvullende opdrachten geplande en ongeplande vervanging.

A. de Jong Installatietechniek beheert en onderhoudt de werktuigkundige installaties van veertien brandweerkazernes.

Vacatures

Wil jij ook aan dit soort mooie projecten werken?

Bekijk de vacatures via onderstaande button of stuur een open sollicitatie. We horen graag van je!

Bekijk alle vacatures

Vergelijkbare projecten

Politiebureau Amsterdam

Lees meer

Veiligheidscentrum Sloterdijk

Lees meer

Brandweer Amsterdam-Amstelland

Lees meer