OBS De Plataan

Projectbeschrijving

De Plataan is een openbare basisschool in het dorp Pernis. Het schoolgebouw is gedateerd en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. LIAG heeft een ontwerp gemaakt dat weer zorgt voor een fijne leer- en leefomgeving die voldoet aan de hedendaagse eisen op het gebied van onderwijs. Na de renovatie dient het gebouw te voldoen aan het Frisse Scholen concept klasse B en moet het gebouw weer twintig jaar mee kunnen.

Projectomvang

De binnen- en de buitenkant van het gebouw zijn aangepakt. Zo zijn er onder meer nieuwe verlichting en een goed ventilatiesysteem aangebracht voor een gezonder binnenklimaat voor de kinderen. Met een nieuwe verwarmingsinstallatie en verbeterde gevel- en dakisolatie is het gebouw ook een stuk energiezuiniger. Daarnaast is er een speellokaal op het binnenterrein aangebouwd en is het bestaande speellokaal omgebouwd tot twee nieuwe leslokalen.

A. de Jong Installatietechniek was verantwoordelijk voor het adviseren, leveren, aanbrengen en bedrijfsklaar opleveren van de werktuigkundige installaties.

Uitgangspunten

  • Korte doorlooptijd;
  • Omgevingsmanagement;
  • Overlastbeperking;
  • Frisse scholen Klasse B.

A. de Jong Installatietechniek was verantwoordelijk voor de renovatie en uitbreiding van de werktuigkundige installaties van OBS De Plataan.

Vacatures

Wil jij ook aan dit soort mooie projecten werken?

Bekijk de vacatures via onderstaande button of stuur een open sollicitatie. We horen graag van je!

Bekijk alle vacatures

Vergelijkbare projecten

Cube Tilburg University

Lees meer

Binnenklimaat Scholen Vlaardingen

Lees meer

GBS De Veerkracht

Lees meer