CitizenM Blaakhaven

Projectbeschrijving

In het nieuwe gebouw Blaakhaven is op 10 december 2013 het hotel CitizenM geopend. De hotelketen opende aan De Oude Haven haar vijfde hotel ter wereld: CitizenM Blaakhaven. Het hotel is ontwikkeld door Maasstede Vastgoed Ontwikkeling en maakt deel uit van de (her)ontwikkeling van de Oude Haven. Naast het hotel bestaat het project ook uit kantoorruimte, horecaruimten en een nieuw plein, het Gelderse Plein. Het vier sterren hotel CitizenM is 24-uur in bedrijf en telt 151 kamers van 16 vierkante meter.

Hotel CitizenM Blaakhaven bestaat uit een ondergrondse parkeergarage voor 118 auto’s, ongeveer 1.200 m2 horeca- en retailruimte op de begane grond, een kantoorgebouw van 4.800 m2 verhuurbaar vloeroppervlak over vijf bouwlagen en een hotel met 151 kamers over vijf bouwlagen.

Projectomvang

Het leveren en monteren van de werktuigbouwkundige installatie en sanitaire installatie van het complete hotel met 151 kamers en parkeerkelder inzake Nieuwbouw Blaakhaven te Rotterdam. Het leveren en monteren van een droge koeler.

Hotelketen CitizenM opende aan De Oude Haven in Rotterdam met 151 kamers haar vijfde hotel ter wereld: CitizenM Blaakhaven.

Vacatures

Wil jij ook aan dit soort mooie projecten werken?

Bekijk de vacatures via onderstaande button of stuur een open sollicitatie. We horen graag van je!

Bekijk alle vacatures

Vergelijkbare projecten

VOCO-hotel

Lees meer

CitizenM Amstel hotel

Lees meer

Courtyard by Marriott Hotel

Lees meer