Installatietechniek Rotterdam

Disclaimer: A. de Jong werkt alleen voor utilitaire opdrachtgevers en niet voor particulieren. Op dit moment worden er onder onze bedrijfsnaam bij particuliere huishoudens werkzaamheden uitgevoerd die niets met ons bedrijf te maken hebben.

De installatiebedrijven van A. de Jong Groep zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkundige installatietechniek. Onze kantoren zijn gevestigd in Schiedam, Zaandam en Rijswijk, maar wij zijn met onze producten en diensten actief in heel de Randstad. Zo ook in Rotterdam en omstreken. Vanuit het dichtstbijzijnde filiaal worden onze klanten geholpen door onze professionele projectteams en servicemonteurs. Zo worden via onze multidisciplinaire meldkamer onze monteurs wanneer nodig opgeroepen om de storing aan een klimaatinstallatie binnen de gestelde responstijden te verhelpen.

Projecten in Rotterdam

Voorbeelden van klanten in Rotterdam, zijn: WTC Rotterdam, BP Raffinaderij, CitizenM Blaakhaven, Diergaarde Blijdorp en Central Post.

Contact

Heeft u interesse en wilt u in contact komen met één van onze installatiebedrijven? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 – 446 92 22.

Logo_Trademark_Installatietechniek

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.