Afstandsbeheer met een gebouwbeheersysteem

Met een gebouwbeheersysteem kunt u alle installaties in uw gebouw centraal bedienen, aansturen en laten samenwerken. De data die het systeem genereert maakt bijvoorbeeld temperatuur, licht, luchtvochtigheid en CO₂-gehalte inzichtelijk. Ook storingen aan installaties worden snel zichtbaar. Vanuit het gebouwbeheersysteem kunt u de storing verhelpen of de installaties resetten. Kiest u voor afstandsbeheer, dan neemt De Jong deze taken van u over.

De voordelen van afstandsbeheer

De Jong en afstandsbeheer

Met afstandsbeheer beheert De Jong alle technische installaties in uw pand. Dat doen we op afstand, via het gebouwbeheersysteem. Vanuit onze centrale meldkamer kunnen wij inloggen in uw systeem. Al uw installaties houden we zo in de gaten. Dit kan zijn voor het klimaat, maar bijvoorbeeld ook voor verlichting, zonwering en liften. En als het nodig is, grijpen we in. Storingen die het gebouwbeheersysteem automatisch doorgeeft, verhelpen wij voordat u er erg in heeft. Deze 24-uursbewaking en de snelle afhandeling van problemen verhoogt de bedrijfszekerheid van de installaties én de levensduur ervan.

Voorbeelden van projecten met 24-uursbewaking, zijn: WTC Rotterdam, Kurhaus Hotel, Diergaarde Blijdorp en de Duitse Internationale school.

DSC_0025_2

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.