Diergaarde Blijdorp

Een beheer- en onderhoudsorganisatie met een 365/24/7 beschikbaarheid.

Projectgegevens

Projectbeschrijving Diergaarde Blijdorp

Het project op het terrein van dierentuin Diergaarde Blijdorp omvat het beheren en onderhouden van werktuigkundige gebouwgebonden installaties in het park. Het park bestaat uit kantoren, bedrijfsruimten, dierenverblijven en lesgebouwen. De opdrachten zijn voor panden met een publieke functie.

Projectomvang

Het technisch beheren, onderhouden en het engineeren en realiseren van functionele aanpassingen aan werktuigkundige gebouwgebonden- en terreininstallaties zodanig dat aan de eisen inzake de conditie van de installaties, de beschikbaarheid, de functionering, de werkplekcondities, alsmede aan de wettelijke eisen wordt voldaan. Hierin wordt er ook preventief onderhoud gepleegd aan de luchtbehandelingskasten.

Om optimale service te verlenen, bieden wij Diergaarde Blijdorp een beheer- en onderhoudsorganisatie met een 365/24/7 beschikbaarheid. Wanneer er onverwachts een storing optreedt, lossen onze vakbekwame gecertificeerde medewerkers, met compleet ingerichte servicewagens, dit meteen op. De opdracht wordt uitgevoerd in goed samenwerkingsverband met de opdrachtgever.

Uitgangspunten

Beheersing en bewaking van de werkorderstroom, rapportages, logboeken, e.d. wordt verzorgd vanuit ons ERP-pakket. Voor specifieke werkzaamheden als inspecties NEN 2767 gebeurt met behulp van additionele softwareprogramma’s.

Neem contact op