A. de Jong biedt teamwork, topprojecten & toekomst

Wat kies jij? Elke dag achter een computer aan je veilige bureau met dezelfde collega’s? Of eens in de zoveel tijd een andere locatie, een nieuw project en een fris team? Kiezen voor A. de Jong Groep betekent afwisseling en uitdaging!

Het beste uit jezelf

Werken aan verschillende projecten is een van de voordelen van werken in de IT, energie en technieksector of combustion bij A. de Jong Groep. Wist je trouwens dat jarenlang hetzelfde werk doen gelijk staat aan stilstaan in je ontwikkeling? Projectmatig werken stimuleert het brein en zorgt voor een optimale ontwikkeling. Door in vaste teams te werken, werkt iedereen vanuit zijn eigen rol met bijbehorende verantwoordelijkheid. De productiviteit gaat hierdoor omhoog en de werknemers gaan met voldoening naar huis!

Afwisseling

Bij A. de Jong Groep vind je de afwisseling terug in projecten en locaties. Ieder project bevindt zich in een andere fase en vraagt andere eigenschappen van jou als werknemer. Wanneer je een periode aan een project werkt, merk je de verschillen en blijft jouw energiepeil hoger. Een valkuil van de afwisseling is dat er veel taken door parallellopen. Er moet dus constant iemand zijn die het overzicht houdt. Dit is het werk van de projectleider. Misschien is dit in de toekomst wel een mooie taak voor jou?!

Bekijk vacature projectleider 

Nieuwsgierig naar de projecten van A. de Jong? 

Nooit uitgeleerd

Uit onderzoek blijkt dat een nieuwe omgeving en/of opdracht het brein stimuleert en aanzet tot ontwikkeling. Nieuwe situaties geven het brein een reset-gevoel. Hierdoor kom je sneller tot andere oplossingen en ben je scherp in nieuwe situaties. Bij A. de Jong Groep koppelen we dit, naast je werk in de projecten, aan de A. de Jong Academy. Hier kunnen werknemers zich doorontwikkelen. Dit helpt de werknemers groeien op het gebied van kennis en expertise en het bedrijf naar een beter resultaat.

Lees hier de redenen om bij A. de Jong aan de slag te gaan!

Team effort

Omdat de diversiteit aan projecten groot is, zijn er diverse teams die met elkaar samenwerken. Je ontmoet veel verschillende mensen en je leert samenwerken. Gelukkig is iedereen bij A. de Jong goed in zijn of haar vak. Over goede resultaten hoef jij je dus niet druk te maken!

Tussentijdse resultaten

Tijdens het werk wil je resultaat zien, wat je doet moet impact hebben. Bij A. de Jong Groep werken mensen die verder kijken dan alleen een goed salaris en een dikke auto. Resultaat in het werk is een van de punten waar werknemers bij A. de Jong voldoening uithalen, zo blijkt uit een enquête onder het personeel.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om te werken bij A. de Jong? Neem dan hier een kijkje tussen de vacatures.

Niet nieuwsgierig geworden? Dan vind je hieronder de reden om toch even te kijken. 

Dit vinden de werknemers van A. de Jong!

Neem contact op