Zes simpele redenen waarom jij de techniek in moet!

Waarom zou jij een baan in de installatietechniek een kans geven? Nou, omdat het héél goed verdient! Er is een groot tekort aan personeel in deze branche, dus werkgevers lokken je graag met cash. Maar geld is niet het enige wat ze bieden… Check deze extra’s!

Grote projecten

In de installatietechniek werk je altijd aan een groot project en bij A. de Jong Groep hebben we al heel wat unieke cases op onze naam staan vanuit onze vestigingen in Schiedam, Zaandam en Rijswijk! Wat dacht je van de renovatie van de Diamantbeurs in Amsterdam? Dit pand uit 1911 moest volledig gerenoveerd worden, zodat Capital C er zijn intrek kan nemen. A. de Jong nam de klimaatinstallaties voor haar rekening. Thijs van Benten: “Het is fijn om samen te werken met collega’s van verschillende disciplines, iedereen staat open voor input en gezamenlijk komen we tot het beste ontwerp voor de aan te bieden installatie!”

Blaas je schoonvader omver met deze 3 projecten!

Duurzaamheid en milieutechnisch

De technieksector is een belangrijke voorloper op het gebied van milieu-innovatie. Door de laatste innovaties toe te passen en te zoeken naar de manieren om de installatietechniek milieuvriendelijker te maken probeert A. de Jong Groep zijn steentje bij te dragen aan het terugdringen van de CO2 en een duurzame wereld.

Goede arbeidsvoorwaarden

Zoals eerder gezegd is er een tekort aan goed, technisch personeel. Dat betekent niet alleen dat je begint met een fijn startsalaris, maar ook met goede arbeidsvoorwaarden bij A. de Jong. Zo kunnen gemotiveerde medewerkers zich steeds verder ontwikkelen in de installatietechniek; A. de Jong groep heeft zelfs een eigen Academy voor haar personeel.

De toekomst

De techniek heeft de toekomst. Binnen de installatietechniek is innovatie een van de speerpunten. Het voordeel is dat het soort en aantal beroepen binnen de sector alleen maar zal groeien. Waar steeds meer kassamedewerkers vervangen worden door zelfscan-apparatuur hoef je hier binnen de techniek niet bang voor te zijn. Je kunt jezelf als installatietechnicus of engineer echt onmisbaar maken!

Kortom, een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden, uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden, bijdragen aan een duurzame toekomst en meewerken aan unieke projecten; genoeg goede redenen dus om je te oriënteren op een baan in de installatietechniek bij A. de Jong Groep. En is dat nog niet genoeg? Dan kunnen we je ook nog vertellen dat werken bij A.de Jong gewoon ontzettend leuk is. Joke Bouwman, project assistent: “Het gevoel krijgen dat je een stukje meerwaarde levert is zo uniek! Dat is wat het werken bij dit bedrijf met mij doet. Hierdoor groei ik in mijn waarde en is het iedere dag weer een plezier om op mijn werk te mogen zijn.”

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om te werken bij A. de Jong? Neem dan hier  een kijkje tussen de vacatures.

Niet nieuwsgierig geworden? Dan vind je hieronder de reden om toch even te kijken.

Testimonials 

Neem contact op