Installatiegroep

Installatietechniek: wat we doen

Een comfortabel binnenklimaat waar uw medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Onze installatiebedrijven ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Met onze oplossingen in de installatietechniek ontzorgen wij u volledig in uw binnenklimaat, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

Wie we zijn

De installatiegroep van A. de Jong Groep bestaat uit:

We bedienen klanten in de Benelux en focussen ons op de utiliteitsmarkt, industrie en particuliere markt. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhoudsprojecten; wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatoplossingen. Om constante kwaliteit te waarborgen zijn wij gecertificeerd voor de kwaliteitsnormen: ISO 9001, VCA**, BRL 6000, STEK-erkenning (F-gassen), BRL 6000-21 en SCIOS.

Specialist in installatietechniek

Ieder klimaatvraagstuk vraagt om een passende klimaatoplossing. Waar u ook naar op zoek bent, u kunt het bij ons vinden! Om een gewaarborgde installatiepartner te zijn én te blijven, zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste innovatieve ontwikkelingen. Binnen ons werk hechten we veel waarde aan duurzaamheid en zorg voor mens en milieu. Als klant krijgt u vrijblijvend advies over verduurzaming, energiebesparing en kostenbesparing op de lange termijn. Samen met u stellen wij graag een plan op om uw pand CO₂-neutraal te maken en bieden, indien gewenst, financiële constructies om energiebesparende maatregelen en verduurzaming binnen uw vastgoed te realiseren. Wij zijn de specialist in úw ideale klimaat, laat ons u ontzorgen!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten en oplossingen? Bekijk dan onze specialisaties!

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.