A. de Jong Installatietechniek Rijswijk

Disclaimer: A. de Jong werkt alleen voor utilitaire opdrachtgevers en niet voor particulieren. Op dit moment worden er onder onze bedrijfsnaam bij particuliere huishoudens werkzaamheden uitgevoerd die niets met ons bedrijf te maken hebben.

A. de Jong Installatietechniek West, gevestigd in Rijswijk, is een middelgroot installatiebedrijf op het gebied van gebouwgebonden werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteitsmarkt en industrie. Samen met A. de Jong Installatietechniek vestiging Schiedam en Zaandam maakt zij deel uit van de drie installatiebedrijven van A. de Jong Groep.

Werktuigbouwkundige klimaatinstallaties

Onder de noemer ‘’doe waar je goed in bent’’ zijn alle werkzaamheden van A. de Jong Installatietechniek gericht op werktuigbouwkundige klimaatinstallaties. Reeds vanaf het begin van de jaren zestig adviseren, ontwerpen, installeren en beheren wij warmte-, lucht- en koelinstallaties voor ventilatie, luchtreiniging en een prettig leefklimaat in gebouwen. Een specialisme waarmee wij door de jaren heen – gelet op onze klantenkring – een degelijke en betrouwbare reputatie hebben opgebouwd. Een reputatie waar we trots op zijn. Daarom stellen wij alles in het werk om ons specialisme ook in uw voordeel te laten werken.

Totaalinstallateur

A. de Jong Installatietechniek West vestiging Rijswijk is gespecialiseerd in complexe installatieoplossingen. Wij hebben eigen specialisten in huis, waardoor wij de modellering in BIM tot het beheer en onderhoud van uw installatie volledig op ons kunnen nemen. Binnen het bedrijf hangt een familiaire werksfeer en door de korte communicatielijnen wordt er snel geschakeld. Onze opdrachtgevers bevinden zich in Rotterdam en omstreken, variërend van grote kantoorcomplexen, tot zorginstellingen.

Contact

Heeft u een storing of heeft u interesse en wilt u in contact komen met A. de Jong Installatietechniek West? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 – 446 92 22.

Logo_Trademark_Installatietechniek

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.