A. de Jong Installatietechniek Zaandam

A. de Jong Installatietechniek Noordwest, gevestigd in Zaandam, is een middelgroot installatiebedrijf op het gebied van gebouwgebonden werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteitsmarkt en industrie. Samen met A. de Jong Installatietechniek vestiging Schiedam en Rijswijk maakt zij deel uit van de drie installatiebedrijven van A. de Jong Groep. Onze installatiebedrijven bedienen klanten in de volledige Randstad, zo ook in Amsterdam.

A. de Jong Installatietechniek Noordwest

Het voormalige HRI Installatietechniek (opgericht in 1986) is in 2011 overgenomen door A. de Jong Groep. In augustus 2014 is HRI Installatietechniek verder gegaan onder de naam A. de Jong Installatietechniek Noordwest. Hierin is door A. de Jong Groep de eerste stap gezet om als landelijk georganiseerde onderneming verder te groeien. Om meer onderlinge uniformiteit te creëren is ervoor gekozen de handelsnaam A. de Jong Installatietechniek te voeren. A. de Jong Installatietechniek Noordwest is met name werkzaam in Noord-Holland.

Werktuigbouwkundig adviseur

A. de Jong Installatietechniek vestiging Zaandam is gespecialiseerd in complexe installatieoplossingen. Wij hebben eigen specialisten in huis, waardoor wij de modellering in BIM tot het beheer en onderhoud van uw installatie volledig op ons kunnen nemen. Binnen het bedrijf hangt een prettig werksfeer en door de korte communicatielijnen wordt er snel geschakeld. Onze opdrachtgevers bevinden zich in Amsterdam en omstreken, variërend van hotelketens, tot overheidsinstanties.

Contact

Heeft u een storing of heeft interesse en wilt u in contact komen met onze vestiging in Zaandam? Neem dan contact met ons op via +31 (0)75 – 684 70 60.

Logo_Trademark_Installatietechniek

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.