Roparun 2019 een groot succes!

Op tweede pinksterdag is A. de Jong Groep voor het eerst met een eigen team gefinisht bij de Roparun. Een topprestatie! De Roparun is de langste non-stop sponsor-estafetteloop ter wereld van Parijs naar Rotterdam. Hiermee heeft A. de Jong Groep geld ingezameld voor het goede doel: palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Een bijzonder hardloopevenement waar wij nog velen jaren als team aan willen gaan deelnemen.

Team 325 ‘A. de Jong’
Op zaterdag 9 juni is team 325 “A. de Jong” met maar liefst eenentwintig enthousiaste collega’s in Parijs gestart aan de Roparun: dé run op het leven. Vanaf het startschot tot aan de finishlijn was het één grote belevenis. De Roparun is 100% een teamprestatie; ieder teamlid draagt zijn steentje bij. Fleur Pijper, Commercieel Consultant A. de Jong Installatietechniek en loper tijdens de Roparun: “Wat een fantastisch mooie ervaring was dit. Je bent zowel overdag als midden in de nacht aan het hardlopen. Een lang weekend dat aanvoelt als één lange dag omdat je weinig aan slapen toekomt. Bij doorkomsten in dorpen staan mensen je toe te juichen, wanneer een hardloopshift er op zit staan collega’s bij de bivak klaar met een bord pasta. Euforisch en trots ben ik, op mezelf maar ook op mijn collega’s! In totaal heb ik ruim 65 kilometer hardgelopen. Zo buitengewoon om mee te maken en speciaal om te mogen doen voor dit goede doel.”

Sponsors bedankt!
Het zit er alweer op! Wat een evenement, wat een weekend, wat een ervaring, wat een collega’s en wat een topprestatie. Via deze weg wil A. de Jong Groep alle sponsoren bedanken die de Roparun voor ons mogelijk hebben gemaakt: VIAC, Flamco, Grundfos, Het Trainingsbureau, Mennens, A4 consultants, Drielox, AA lease, Autohaag Zeeuw, BLB, ID systemen Nederland, SHM transmissie, Piquillet en Tak Invest. Zonder jullie donaties had onze eerste Roparun niet zo’n groot succes geweest. Ons opgehaalde sponsorbedrag zal op 28 juni bekend worden gemaakt.

Roparun, tot volgend jaar!

Foto’s Roparun team 325 ‘A. de Jong Groep’

 

Neem contact op