Project in beeld: RWG

Sinds 2013 is A. de Jong Installatietechniek, hierna A. de Jong, klimaatpartner bij Rotterdam World Gateway (RWG) voor het beheer en onderhoud, vervangingen, renovaties en modificaties aan de werktuigbouwkundige installaties.
RWG, gevestigd op Maasvlakte 2 te Rotterdam, is ’s werelds meest moderne en innovatieve containerterminal waarbij alle processen vergaand geautomatiseerd zijn. Als mondiale maar tegelijkertijd echte Rotterdamse containerterminal vervullen zij een sleutelrol in veilige, betrouwbare, duurzame en efficiënte containerafhandeling. Als vaste klimaatinstallateur bij RWG is A. de Jong een belangrijke schakel om 24 uur per dag en 7 dagen per week een goed en veilig werkklimaat mogelijk te maken.

Ontzorgen is in dit geval een containerbegrip

Bedrijfszekere klimaatinstallaties op de korte en lange termijn zijn nodig om het bedrijfsproces steevast gaande te houden. Om dit in goede banen te leiden levert A. de Jong maatwerkdiensten waarbij het ‘container’ begrip ontzorgen centraal staat. Vanuit vestiging Schiedam is een vaste projectleider Beheer & Onderhoud aangesteld om vijf dagen in de week beschikbaar te zijn voor de RWG. Ook kan RWG rekenen op een eigen projectteam bestaande uit een adviseur, meet- en regelspecialist, engineer, assistent projectleider en een projectleider specifiek voor renovaties en modificaties. Zij adviseren RWG bij installatievraagstukken en realiseren grootschalige installatieprojecten. In het maatwerkpakket zit tot slot een 24-uurs storingsdienst zodat urgente meldingen en klachten direct opgepakt worden. Dit alles borgt een veilige (werk-)omgeving, bedrijfszekere klimaatinstallaties en het gewenste kwaliteitscomfort.

Rotterdamse no-nonsense mentaliteit

Projectleider Beheer & Onderhoud Tim Versloot is het vaste aanspreekpunt en heeft inzicht in alle lopende installatiewerkzaamheden: “Mijn werk staat dag-in-dag-uit volledig in het teken van de RWG. Elke dinsdag en donderdag is mijn werkplek zelfs te vinden bij RWG op Maasvlakte 2. Dit heeft voordelen zoals direct klantcontact en snel schakelen bij calamiteiten. Belangrijke processen houden nu eenmaal de moderne en zeer geavanceerde machines on-site draaiende. Het is cruciaal om met een Rotterdamse no-nonsense mentaliteit adequaat te reageren. Daarnaast worden deze belangrijke processen dagelijks blootgesteld aan het zeeklimaat waardoor de levensduur ook nog eens versneld afneemt. Een sterk plan om de klimaatinstallaties toekomstproef te maken is een vereiste, samen met RWG zijn wij proactief bezig om dit te realiseren.”

Bekijk ook onze referentie van RWG, hier vindt u specifieke projectgegevens. Voor vragen of meer informatie over A. de Jong Installatietechniek, kunt u contact opnemen via verkoop@dejong.nl.

Neem contact op