Nieuw pand A. de Jong in Zaandam biedt ideaal werkklimaat

Eind vorig jaar is A. de Jong Installatietechniek Noordwest verhuist naar een nieuw pand in Zaandam. De nieuwe locatie is goed bereikbaar en zorgt voor een ideale werkomgeving. Het heeft ruime werkplekken en beschikt over een optimaal werkklimaat voor onze medewerkers, net zoals wij dat ook onze klanten bieden.

Naast een ideale werkomgeving en een optimaal werkklimaat hebben wij onze medewerkers nog veel meer te bieden. Wij zorgen goed voor onze medewerkers met een salaris boven cao, een bonusregeling en sporten met korting. Verder hebben wij een zomerse BBQ en een winterse kerstborrel, maandelijkse bedrijfslunch, ons eigen opleidingscentrum (A. de Jong Academy) en onze maatschappelijke stichting (A. de Jong Foundation).

De installatiebedrijven van de A. de Jong Groep groeien snel en daar hebben wij nieuwe medewerkers voor nodig. In onze vestiging in Zaandam zijn wij op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s. Vacatures die wij op dit moment open hebben staan in Zaandam zijn:

Servicemonteur
Projectleider KLP
Werkvoorbereider
Assistent Projectleider B&O

Ben jij geïnteresseerd in een functie en hebben wij op dit moment geen passende vacature? Dan ontvangen wij wel graag jouw motivatie en cv en gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk hier voor meer informatie en de overige vacatures op onze andere vestigingen.

Neem contact op