Mindfulnesstraining voor medewerkers van A. de Jong Groep

Bij A. de Jong Groep wordt er een 8-weekse mindfulnesstraining aangeboden aan haar medewerkers. Er zijn onlangs 13 enthousiaste medewerkers gestart. In deze sessies worden praktische oefeningen zoals ademhalings- en bewegingsoefeningen met theorie afgewisseld. Door dit wetenschappelijk bewezen programma leert men effectief om te gaan met lastige gespannen situaties en belemmerende gedachten. Het programma is er op gericht om de dagelijkse bezigheden met meer aandacht, focus en plezier te doen. Door de mindfulnesstraining leert men om meer te genieten en meer rust in het leven te brengen.

We kennen allemaal wel momenten dat we er helemaal bij zijn, bijvoorbeeld tijdens een spannende voetbalwedstrijd of tijdens vakantie. Maar we kennen thuis of op het werk ook allemaal wel eens momenten van drukte, onrust of spanning. Gedachten gaan dan al snel met je op de loop en blazen de situatie soms onnodig op. Hierdoor raak je los van de realiteit. Bovendien wordt de stemming er meestal niet beter van. Op die momenten is het handig als je de vaardigheid hebt om de aandacht weer terug te brengen naar de situatie zoals die feitelijk is. Dit is de vaardigheid van mindfulness; nuchter en praktisch!

Mindfulness is het vermogen om met aandacht te leven. Dit leren wij onze medewerkers middels deze mindfulnesstraining. De trainingen sluiten aan bij de waarden van A. de Jong Groep. Ze zijn no-nonsense, gestructureerd, overzichtelijk en stap-voor-stap. Kortom, het is direct te integreren in het dagelijks leven van onze medewerkers.

Neem contact op