Leidinggevenden programma A. de Jong Academy van start

Het tweede programma van de A. de Jong Academy is van start gegaan: het Leidinggevenden programma. Deelnemers van het programma zijn collega’s van verschillende afdelingen en vestigingen van A. de Jong Groep.

A. de Jong Academy

Begin 2018 heeft A. de Jong Groep haar eigen Academy gelanceerd met als doel de kennisbehoefte vanuit het personeel te bundelen in specifieke ontwikkelprogramma’s om zo eigen personeel planmatig op te leiden. Onze werkomgeving wordt steeds complexer; kennis van techniek, communicatieve vaardigheden, bedrijfskundig inzicht en onderhandelingsvaardigheden worden op meerdere niveaus aangesproken. Meer dan ooit is het belangrijk om technische vakkennis te behouden, nieuw talent te ontdekken, kennis up-to-date te houden en mensen duurzaam in te zetten, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen.

Leidinggevenden programma

Het Leidinggevenden programma is gericht op het versnellen van de persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling als leidinggevende. Het is een verkenning en zoektocht naar persoonlijke- en leiderschapskwaliteiten. In zeven sessies krijgen de deelnemers inzicht in hun talenten en het gedrag van de ander. Zo worden er onderwerpen behandeld, als: het creëren van een optimale werkcultuur, het toepassen van situationeel leiderschap en het voeren van goed en slecht nieuws gesprekken.

Eerder dit jaar ging het Talentenprogramma van start, specifiek gericht op talenten binnen de organisatie die ondersteuning zochten bij het ontdekken en het concreet maken van hun ambities en competenties. Een deelnemer vertelde hierover: “Voordat ik mee ging doen aan het Talentenprogramma, wist ik totaal niet wat ik moest verwachten. Het Talentenprogramma is erg leerzaam! Samen met een trainer behandelen wij theorie, wat direct tot leven komt door praktijkgerichte oefeningen met een acteur.’’

Lees hier meer over onze A. de Jong Academy. Heeft u interesse in een loopbaan bij A. de Jong Groep? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

 

De deelnemers trapten af met een kookworkshop om elkaar beter te leren kennen.

Neem contact op