Joost Naaktgeboren BV wordt A. de Jong Installatietechniek West BV

Installatiebedrijf Joost Naaktgeboren uit Rijswijk heeft sinds begin november een nieuwe naam. Vanaf 6 november jl. heet het bedrijf A. de Jong Installatietechniek West.

Het van oorsprong Delftse familiebedrijf Joost Naaktgeboren BV, opgericht in 1917, werd in 2013 overgenomen door de A. de Jong Groep. Het bedrijf was altijd actief op het gebied van het ontwerpen, installeren en onderhouden van de klimaatinstallaties voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen.

Met de nieuwe naam zal het bedrijf zich voornamelijk gaan richten op de markt van utiliteitsgebouwen. Algemeen directeur Installatiebedrijven van A. de Jong Groep Hendrik Jan Brandenberg zegt hierover; “Vanuit ons nieuwe bedrijfspand in Rijswijk richten we ons op de regio ‘Groot Den Haag’. We zijn ambitieus en hebben hier de ruimte om te groeien. Vanwege de energietransitie vragen onze klanten innovativiteit en advies. Dit past ons naadloos en dat doen we dan nu ook nog eens dichtbij u als klant.”

Algemeen Directeur Albert de Jong voegt hieraan toe; “Met deze naamswijziging versterken we de naamsbekendheid van onze installatiebedrijven onder de vlag van de A. de Jong Groep. De goede reputatie ook bij onze vestigingen in Schiedam en Zaandam zal ons helpen om meer tevreden opdrachtgevers te verwelkomen.”

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@dejong.nl ter attentie van de heer H.J. Brandenberg.

Neem contact op