Forse groei bij installatiebedrijven A. de Jong Groep!

De installatiebedrijven van de A. de Jong Groep groeien uit hun jasje. De gehanteerde aanpak bij het ontwerp en de realisatie van energiezuinige klimaatinstallaties voor nieuwe of te renoveren utiliteitsgebouwen zorgt voor tevreden opdrachtgevers en ligt aan deze groei ten grondslag. Een luxeprobleem voor het bedrijf dat men als volgt oplost.

Nieuwe vestigingen in Zaandam en Rijswijk

In december verhuisde A. de Jong Installatietechniek Noordwest van Noord-Amsterdam naar haar nieuwe locatie in Zaandam. Het Zaanse pand is met 700 m2 ruim twee keer zo groot als het oude bedrijfsgebouw!

John Hulsenboom, vestigingsmanager A. de Jong Installatietechniek Noordwest; “Vanuit onze nieuwe vestiging, met een uitstekende bereikbaarheid en met ruim twee keer zoveel ruimte als op de vorige locatie, kunnen we de regio Amsterdam en de rest van Noordwest Nederland veel beter bedienen. Met deze nieuwe vestiging bieden we onze medewerkers een plezierige werkplek welke voorzien is van alle moderne benodigdheden voor een optimaal werkklimaat. We merken dat onze manier van werken succesvol is zowel op de afdeling beheer en onderhoud als ook op de afdeling nieuwbouw en renovatie. De komende jaren zetten we in op forse groei van deze vestiging.”

Dochterbedrijf Joost Naaktgeboren in Delft groeit uit haar jasje en zal per april gevestigd zijn in Rijswijk. Ook hier zal een verdubbeling van het aantal vierkante meters ten opzichte van de huidige locatie in gebruik worden genomen! Het nieuwe pand zal ruim 700 m2 bedragen.

Hendrik Jan Brandenberg, algemeen directeur installatiebedrijven; “We gaan ons met ons dochterbedrijf Joost Naaktgeboren meer richten op de regio Den Haag. Net als in Zaandam gaan we ook hier de komende jaren flink groeien en daar hoort een pand bij dat bij onze uitstraling past. Dat hebben we gevonden in Rijswijk, vlakbij alle uitvalswegen. Deze twee nieuwe en veel grotere panden, vormen de basis van waaruit wij de komende jaren onze groei gaan realiseren. Hierbij zetten wij in op aan de ene kant het ontwerpen en realiseren van duurzame (slimme) gebouwen en daarnaast bovenal ook duurzame relaties.”

143ste levensjaar

Het familiebedrijf, dat dit jaar haar 143ste levensjaar in gaat, behoort tot de 300 oudste bedrijven van het land; Albert de Jong, algemeen directeur van A. de Jong Groep, heeft veel vertrouwen in de toekomst van de onderneming; “We hebben een weg ingeslagen waarmee we onze opdrachtgevers nog beter kunnen helpen met het verduurzamen van hun vastgoed. Er staat de komende jaren veel te gebeuren inzake de eisen die vanuit de overheid aan gebouwen worden gesteld. Wij gaan onze opdrachtgevers daarmee helpen, we hebben daar alles voor in huis”.

 Nieuwe vestiging dochterbedrijf Joost Naaktgeboren te Rijswijk

 

Wilt u één van onze nieuwe vestigingen bezoeken of wilt u meer weten over A. de Jong Installatietechniek?  Neem contact met ons op via info@dejong.nl of +31(010) 446 9222.

Neem contact op