Eerste lichting A. de Jong Talentenprogramma geslaagd

Op donderdag 22 november jl. hebben de deelnemers van het A. de Jong Talentenprogramma 2018 hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Na tien intensieve trainingen, gaven de talenten een eindpresentatie aan de directie van A. de Jong Groep in Museum Boijmans van Beuningen.

A. de Jong Academy

Het A. de Jong Talentenprogramma is een onderdeel van de A. de Jong Academy. De A. de Jong Academy biedt diverse programma’s, trainingen en workshops om het personeel van A. de Jong Groep planmatig op te leiden. Op deze manier behouden wij technische vakkennis, ontdekken wij nieuw talent, houden wij kennis up-to-date en zetten wij mensen duurzaam in zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen.

A. de Jong Talentenprogramma

Het A. de Jong Talentenprogramma richt zich op drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, bedrijfskundige ontwikkeling en professioneel excelleren. Hiervoor zijn tijdens het Talentenprogramma diverse onderwerpen behandeld, zoals: inzicht in jezelf en de ander door middel van MapsTell (DISC test), gesprekken voeren en een boodschap uitdragen. Na een traject van tien trainingen hebben de talenten een eindpresentatie gegeven aan de directie over hun persoonlijke ontwikkeling en hebben zij een advies gegeven over een organisatorisch verbetertraject dat zij individueel hebben geanalyseerd.

Nieuwe inzichten

Deelnemer van het Talentenprogramma, Frank Weijts, over het traject: ‘’Het was een enorm leerzame ervaring. Ik heb mijzelf in de afgelopen jaren op technisch gebied ontwikkeld met diverse opleidingen en cursussen, maar dit was voor mij het eerste programma waarin de focus lag op persoonlijke ontwikkeling. Dit vond ik erg leerzaam. Het Talentenprogramma heeft mij zeker nieuwe inzichten gegeven.’’

HR Manager van A. de Jong Groep, Sabine Wagter, is trots op de resultaten en de ontwikkelingen bij de deelnemers. ‘’De deelnemers hebben heel veel geleerd over zichzelf en komen met goede, inhoudelijke adviezen om ons bedrijf verder te brengen. Het was een pittig traject, maar geeft bagage voor hun verdere werkzame leven.’’

Wilt u meer weten over de A. de Jong Academy of één van onze programma’s? Bekijk dan de A. de Jong Academy pagina of neem contact met ons op via info@dejong.nl.

Neem contact op