Ben jij de nieuwe bondscoach bij De Jong? 

Als projectleider bepaal jij de opstelling

Heb jij het Nederlands elftal wel eens zonder bondscoach gezien? Nee? Dat dachten we al. Bij A. de Jong Groep werkt het precies zo. Wij draaien geen projecten zonder projectleider. En wel hierom… 

EK’s en WK’s 

Bondscoaches werken naar een eindtoernooi; Koeman bereidt zich voor op het EK van 2020. Vanaf het moment dat hij instapte, ligt zijn focus op voorbereiding, kwalificatie en winst van het toernooi. Als projectleider werk je ook aan dat ene doel: het opleveren van jouw project. 

De opstelling 

Iedere speler heeft zijn eigen positie en kwaliteiten. Het is de taak van de bondscoach om die kwaliteit te herkennen en op de juiste manier te benutten. Een rechtsback zet je niet zomaar in de spits. Tenzij je Dirk Kuyt of een andere alleskunner in je team hebt…

Aan de zijlijn 

Als bondscoach zorg je er voor dat er zoveel mogelijk kansen gecreëerd worden door de juiste opstelling en tactiek. Als projectleider bepaal jij de lijnen voor het project en voeren anderen het samen met jou uit.

Verschillende clubs 

Ronald Koeman heeft te maken met spelers van verschillende clubs. Op locatie heb je als projectleider ook te maken met diverse teams. Dit kunnen partners zijn of andere bedrijven die bouwen aan een pand. Laat jij als bondscoach alle stakeholders als team functioneren?

Communicatie 

Iedere bondscoach communiceert op zijn eigen manier. Louis van Gaal is keihard, Ronald Koeman pakt het anders aan. Communiceer jij als bondscoach mens- of taakgericht?

Iedere bondscoach zoekt dus de juiste balans voor de ideale samenwerking. Als die balans er is, is er kans op het behalen van een finale. En de projectleiders bij De Jong doen eigenlijk hetzelfde; de juiste balans creëren voor de ideale samenwerking. (Alleen spelen onze projectleiders die finale een paar keer per jaar…)

A. de Jong groep zoekt (assistent) projectleiders! Ben jij gedreven en wil je werken bij een dynamisch team met veel afwisseling? Solliciteer dan via onderstaande link!

Solliciteer!

Neem contact op