Balanceer tussen je team en je opdrachtgever

Vijf talenten die een De Jong-projectleider in zich moet hebben

Een projectleider is af en toe een koorddanser in een knotsgek circus! Je moet je je team tevreden houden, maar ook een project in goed banen leiden. Hoe vind jij die balans tussen team, project, klant, stakeholders, locatie en je werkgever? 

Je kunt vertalen

Een projectleider bij De Jong schakelt continu tussen zijn team en de klant. Jij vertaalt de wensen van de klant in begrijpelijke en heldere doelen voor het projectteam. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog bedenken hoe de doelen gerealiseerd worden. 

Je kunt schakelen

De projecten van De Jong lopen uiteen. De ene keer krijg je te maken met een klimaatinstallatie, die milieuvriendelijk én efficiënt moet zijn. De andere keer moet je een installatie aanleggen in een monumentaal pand, waar niets aan veranderd mag worden… Weet jij de opdracht zo aan te vliegen dat het haalbare kaart is? 

Je kunt enthousiasmeren

Hoe maak jij van een (assistent) projectleider, BIM modelleur, werkvoorbereider en natuurlijk de monteurs een geoliede machine? Als projectleider is het jouw taak om een team te maken van diverse vakmensen! Is dit jouw kracht? Neem een kijkje bij de vacature (assistent) projectleider op onze vacaturesite! 

Je kunt communiceren

Bij ons project De Diamantbeurs (Amsterdam) waren niet alleen onze mensen, maar ook bouwbedrijven en architecten betrokken. Het komt regelmatig voor dat regelmatig partners of externe bouwpartijen aanwezig zijn op locatie. Hierin is afstemming en communicatie de sleutel tot een succesvol bouwproces.

Je kunt autorijden

Soms heb je als projectleider bij De Jong meer aan een lease-auto dan aan een bureau… Want je bent veel onderweg. Sommige teamleden zijn op het hoofdkantoor, anderen op locatie. En je moet regelmatig naar de klant om de vorderingen te bespreken. Leuk toch, die afwisseling…?

Kortom, bij A. de Jong doen we een beroep op je flexibiliteit, creativiteit en doelgerichtheid als je je balans wilt vinden als projectleider. Ben jij benieuwd wat de projectleiders van A. de Jong van de uitdagingen vinden? Klik dan hier voor de testimonials. 

Neem contact op