A. de Jong Groep zesde seizoen rugsponsor Excelsior Rotterdam

Voor het zesde seizoen vult A. de Jong Groep de plek op de rug van het spelerstenue van Excelsior Rotterdam. Aankomend weekend trapt Excelsior het nieuwe seizoen af tegen promovendus Fortuna Sittard. A. de Jong Groep is er klaar voor!

Exposure

A. de Jong Groep, gespecialiseerd in energie- en milieutechnologie, biedt met haar twee innovatieve productgroepen diverse oplossingen voor klimaat-, energie- of verbranding gerelateerde vraagstukken. Marketing & Communication Manager van A. de Jong Groep, Vera Schuijn, over de samenwerking: ‘’Bij Excelsior komen topsport en ondernemerschap op een professionele manier samen. Ondernemen is tevens een vorm van topsport bedrijven, waarin de businessclub en onze sponsoring ons ondersteunen in het genereren van exposure voor ons bedrijf. Op deze manier kunnen wij onze producten en diensten nog meer onder de aandacht brengen in Rotterdam en omstreken.’’

Yes We Care

Vijf jaar geleden ging A. de Jong Groep de samenwerking als rugsponsor aan met Excelsior Rotterdam. Drie jaar lang heeft A. de Jong Groep de plek op de rug afgestaan aan het maatschappelijke platform Yes We Care, met als doel maatschappelijke activatie en bewustwording te creëren. Een geslaagde en vooral unieke samenwerking in de voetbalwereld. Na deze samenwerking heeft A. de Jong Groep haar eigen logo op het tenue geplaatst, waarmee het nu haar zesde seizoen in gaat als rugsponsor van de Kralingse voetbalclub.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Naast de sportclub, ondersteunt A. de Jong Groep de maatschappelijke stichting Excelsior4All als Naamgever van Talentontwikkeling = Topsport. ‘’Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering, waardoor de tweeledige invulling van het partnerschap met Excelsior ons erg aanspreekt. Wij ondersteunen Talentontwikkeling = Topsport op financieel gebied en denken mee over de optimalisatie van het curriculum. Daarnaast krijgen de deelneemsters bij ons op het hoofdkantoor een sollicitatietraining als onderdeel van het programma. Hierin krijgen zij advies over hoe zij een sollicitatiegesprek moeten voorbereiden en uitvoeren.’’

 

Wil je meer weten over A. de Jong Groep of over bovenstaande samenwerking? Loop dan een keer langs bij onze tafel tijdens thuiswedstrijden, of neem contact met op met Vera Schuijn, via: info@dejong.nl.

 

 

Neem contact op