A. de Jong Groep voor de zevende keer bekroond tot Best Managed Company

A. de Jong Groep is voor het zevende jaar op rij één van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte afgelopen woensdag 7 februari bekend.

Deloitte is met het Best Managed Companies programma al tien jaar actief om de meest succesvolle bedrijven in Nederland te identificeren. A. de Jong Groep is voor het 6e jaar op rij requalified tot Best Managed Company en daarmee opnieuw Best Managed Company Goldmember. Een mooie erkenning voor ons 140 jaar oude familiebedrijf.

Volgens Deloitte is ‘‘A. de Jong Groep een mooi familiebedrijf, dat in 2017 haar 140-jarige bestaan heeft gevierd en wat financieel zeer gezond is: investeringen worden uit eigen middelen gefinancierd.’’ Daarnaast kwamen er goede scores uit de bedrijfsscan, wat laat zien dat de strategie, beleidsvorming, informatietechnologie en cultuur in balans zijn. Algemeen directeur, Albert de Jong, over de titel: ‘’De interne organisatorische veranderingen ingezet in 2016 om onze organisatie nog meer toekomstbestendig te maken, zijn door de jury van de Best Managed Company op waarde geschat. De toekomst is nu! We zijn erg trots op deze herverkiezing. Het geeft vertrouwen om de volgende fase in te gaan om toekomstbestendig te zijn!’’

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld en onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies en het ontwikkelniveau en het vermogen tot veranderen van de organisatie. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, ambitie voor groei en ontwikkeling hebben, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Voor meer informatie over dit bericht en/of de A. de Jong Groep neemt u contact op met Marketing & Communication Manager, Vera Schuijn. Tel.: 010-4469222.

Neem contact op