A. de Jong Groep doet mee aan de Roparun

Na jaren van sponsoren doet A. de Jong dit jaar mee met een eigen team aan de 28ste editie van de Roparun. Daar zijn wij trots op! De Roparun is de langste non-stop sponsor-estafetteloop ter wereld van Parijs naar Rotterdam. Het doel met deze sportieve prestatie is zoveel mogelijk geld inzamelen voor mensen met kanker. En daar zetten wij ons ook voor in!
In het pinksterweekend op zaterdag 8 juni gaan wij vanuit Parijs met een team van 25 enthousiaste collega’s van start. Na een tocht van ruim 530 kilometer finishen wij op pinkstermaandag 10 juni in Rotterdam. Dat wordt een pittig hardloopavontuur met voor ons maar één missie: een verpletterend hoog geldbedrag binnenhalen voor Stichting Roparun!

Team 325 “A. de Jong”

Om de tocht van Parijs naar Rotterdam succesvol te volbrengen bestaat ons team 325 “A. de Jong” uit lopers, fietsers, chauffeurs, begeleiders, verzorgers, cateraars en masseurs. We zijn met 25 man waaronder 8 lopers die ieder gemiddeld 65 kilometer zullen gaan hardlopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!) in twee dagen. De overige teamleden begeleiden en ondersteunen de lopers tijdens de tocht. De Roparun is een echte ploegprestatie; iedereen draagt zijn steentje bij. Onze Roparunners willen goed beslagen ten ijs komen. Want ja, er komt nu eenmaal een hoop bij kijken om de Roparun te overwinnen! Daarom zijn zij al maanden bezig met de organisatie en het treffen van voorbereidingen. Inmiddels zitten twee succesvolle trainingssessies er op. Nu staat er nog één nachttraining op de agenda. Gelukkig hebben wij in ons team ervaren Roparunners, zo ook onze teamcaptain Co van Maaswaal, die dit jaar aan zijn vierde Roparun deelneemt: “Tijdens onze eerste training waren de meesten gespannen. Wij hebben toen een afstand van 48 km geoefend. Dat is al meer dan een marathon en straks moeten wij deze afstand nog zeker 10 keer! Toen wij eenmaal gestart waren ging alles eigenlijk van zelf. Ja het is zwaar, maar je doet het samen. Wij zijn een hechte club collega’s en wij zijn samen zeer gemotiveerd een topprestatie te leveren voor stichting Roparun.”

Pannenkoeken bakken voor het goede doel

Het goede doel is hoofdzaak, het sportieve element is bijzaak. Het geld dat wij ophalen tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” Hiervoor verkopen wij loten en houden wij verschillende geldinzamelacties. Zo organiseren wij bijvoorbeeld pannenkoek-bak-en-verkoop-acties bij ons op de zaak. Daarnaast staat er een groot spaarvarken bij onze receptie. Wij vragen onze collega’s, klanten en bezoekers vriendelijk daar in te doneren!

Steun de Roparun en sponsor team 325 “A. de Jong”!

Wij hebben al de nodige sponsors aan ons weten te binden maar wij hopen natuurlijk op een nog grotere opbrengst. Wilt u samen met ons een bijdrage leveren aan dit fantastische goede doel? Sponsor dan team 325 “A. de Jong” en steun daarmee de Roparun. Via deze link kan je een donatie doen: https://donaties.roparun.nl/doneren?team=36183

Namens vele kankerpatiënten, hun families en Team 325 “A. de Jong” alvast hartelijk bedankt.

 

De Roparun vindt plaats van 8 juni t/m 10 juni 2019. Voor meer informatie www.roparun.nl

 

Eerste trainingsdag Roparun team 325 “A. de Jong”

Neem contact op