Werken bij

A. de Jong Groep is een industrieel familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. We hebben twee productgroepen: gebouwgebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Dagelijks adviseren wij klanten en ontwikkelen we maatwerkoplossingen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, wij vinden de oplossing. Wil jij hieraan bijdragen? En lijkt het je leuk om te werken bij een technisch familiebedrijf bij uitstek? Dan is werken bij A. de Jong Groep misschien iets voor jou! Bekijk snel onze beschikbare vacatures.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Ons bedrijf heeft twee pijlers van ontwikkeling: innovatie en de ontwikkeling van onze medewerkers. We zijn een echt leerbedrijf. Professionele ontwikkeling met een persoonlijke benadering, daar staan wij voor. We hebben 140 jaar ervaringskennis in huis en stimuleren elkaar om te groeien. Werken bij een familiebedrijf betekent namelijk werken in een informele sfeer met een persoonlijke benadering. De communicatielijnen zijn kort en de deuren staan altijd open.

Banen op verschillende niveaus

Werken bij A. de Jong Groep kan in veel verschillende functies en op verschillende niveaus. Of je op nu op zoek bent naar de stabiliteit van een lang dienstverband met projectmatige werkzaamheden of een zelfstandige functie waarin je bezig bent met technologische vernieuwingen en onderzoek, wij bieden het. Van jou verwachten we inzet en betrokkenheid. Daar krijg je uitdagende projecten, een prettige werksfeer en verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden voor terug. Naar welke functie je ook solliciteert; samen met 250 betrokken medewerkers werk je voor een wereldwijd netwerk aan opdrachtgevers!

Waarom werken bij A. de Jong Groep?

  • Je werkt in de frontlinie van de milieu- en energietechnologie;
  • Er zijn veel mogelijkheden in veel verschillende (technische) disciplines;
  • Je werkt bij een vierde generatie familiebedrijf, gekenmerkt door een goede sfeer en betrokken collega’s;
  • We hebben goede arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Meer weten over werken bij A. de Jong Groep? Kijk dan eens onze bedrijfsfilms of lees de ervaringsverhalen van onze medewerkers en stagiair(e)s. Natuurlijk kun je ook meteen onze vacatures bekijken!

 

 

Neem contact op