Stage lopen

Stage lopen bij A. de Jong Groep

Stage lopen bij A. de Jong Groep betekent als volwaardig medewerker meedraaien in ons bedrijf. Wij zijn van mening dat je alleen dan een goed beeld krijgt van het werk in een technisch business-to-business bedrijf. We hebben veel contacten en samenwerkingsverbanden met diverse hogescholen en de technische universiteiten.

Erkend leerbedrijf

Alle bv’s van A. de Jong Groep zijn door SBB gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Wij bieden dan ook bij al onze vestigingen verschillende stageplaatsen aan. Wil jij graag stage bij ons lopen, neem contact met ons op! Je werkt mee aan onze projecten en je leert van onze professionals het vak in de praktijk. Je krijgt goede begeleiding en verantwoordelijkheid welke past bij jouw inzet en opleiding.

Verschillende stagemogelijkheden

Hebben we een match gevonden, dan kijken we samen met jou welke stage- of afstudeeropdracht het beste aansluit bij je studie en ons bedrijf. Jouw werk- en leeromgeving laten we altijd zo goed mogelijk aansluiten op de competenties uit de werkpraktijk. Doordat A. de Jong Groep uit meerdere werkmaatschappijen bestaat, bieden wij het hele jaar door verschillende stages aan op verschillende afdelingen. Uiteraard kun jij hierin je eigen voorkeur aangeven!

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeeropdracht bij A. de Jong Groep? Kijk dan bij onze vacatures, laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier of stuur jouw CV en motivatie naar werken@dejong.nl. Wij laten je snel weten of wij een passende stageplaats voor je hebben. Omdat wij vaak meer stageverzoeken krijgen dan dat wij stageplaatsen hebben is het slim om zo snel mogelijk te reageren.

Neem contact op