Stage lopen

Stage lopen bij A. de Jong Groep

Stage lopen bij A. de Jong Groep betekent als volwaardig medewerker meedraaien in ons bedrijf. Wij zijn van mening dat je alleen dan een goed beeld krijgt van het werk in een technisch business-to-business bedrijf. We hebben veel contacten en samenwerkingsverbanden met diverse hogescholen en de technische universiteiten Eindhoven en Delft. A. de Jong Groep is door Ecabo en Kenteq gecertificeerd als erkend leerwerkbedrijf. Daardoor kunnen we studenten officiële en uitdagende meeloop- en afstudeerstages bieden. Bekijk snel onze beschikbare stages.

Verschillende stagemogelijkheden

Heb je een stageplek gevonden? Dan kijken we samen met jou welke stage- of afstudeeropdracht het beste aansluit bij je studie en ons bedrijf. Jouw werk- en leeromgeving laten we altijd zo goed mogelijk aansluiten op de competenties uit de werkpraktijk. Doordat A. de Jong Groep uit meerdere werkmaatschappijen bestaat, bieden wij het hele jaar door verschillende stages aan op verschillende afdelingen. Uiteraard kun jij hierin je eigen voorkeur aangeven!

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeeropdracht bij A. de Jong Groep? Lees dan eens de ervaringsverhalen van onze (ex-)stagiairs of laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier.

Neem contact op