“Bij ons heb je geen baan, maar een loopbaan.”

Liza

Vacatures

“Afwisseling op veel locaties met veel verschillende mensen”

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage? Wil jij deel uitmaken van een professioneel en ambitieus team? Heb je behoefte aan vrijheid en uitdagingen? Bekijk dan onze beschikbare vacatures en solliciteer!

Bekijk onze vacatures

A. de Jong Academy

Continu ontwikkelen

Onze werkomgeving wordt steeds complexer; kennis van techniek, communicatieve vaardigheden, bedrijfskundig inzicht en onderhandelingsvaardigheden worden op meerdere niveaus steeds belangrijker. Om onze medewerkers uit te dagen en de ontwikkeling te bieden die zij wensen, of de markt wenst, heeft A. de Jong Groep haar eigen Academy opgericht.

Open sollicitatie

Vrijblijvend kennismaken

Ook als we geen vacatures hebben, komen we altijd graag in contact met talentvolle professionals. Deze website geeft je een eerste indruk van ons werk en onze werkwijze. Bij interesse lichten wij via een open sollicitatie graag onze bedrijfsactiviteiten verder toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Stage lopen

De tofste stageplekken

Stage lopen bij A. de Jong Groep betekent als volwaardig medewerker, tegen een goede stagevergoeding, meedraaien in ons bedrijf. Wij zijn van mening dat je alleen dan een goed beeld krijgt van het werk in een technisch business-to-business bedrijf. We hebben veel contacten en samenwerkingsverbanden met diverse hogescholen en de technische universiteiten.