Vijf eigenschappen van een goede servicemonteur

Storingen, lekkages, reparaties. De werkzaamheden van een servicemonteur zijn zeer afwisselend. Je bent veel op pad om installaties te onderhouden en acute problemen te verhelpen. Ben jij geschikt voor deze uitdagende job? Dan voldoe je vast en zeker aan deze vijf eigenschappen.

1. Oplossingsgericht

Elke storing is anders. Elke reparatie is anders. Als servicemonteur ga je oplossingsgericht te werk. En die oplossing vraagt soms om creativiteit. Je krijgt dagelijks te maken met uiteenlopende problemen bij diverse klanten. Dat maakt het werk afwisselend en veelzijdig. Werken op de automatische piloot is er niet bij. Iedere dag worden weer nieuwe oplossingen gevraagd.

2. Zelfstandigheid

Als servicemonteur werk je vanuit projectteams, maar ook zelfstandig. Bij A. de Jong ben je verantwoordelijk voor jouw taken, stel je je eigen prioriteitenlijst samen en organiseer je je eigen werkzaamheden. Zelfstandig werken is voor jou dus geen probleem. Maar geen zorgen, je wordt altijd ondersteund door de meldkamer en de verantwoordelijke projectleider.

A. de Jong Groep zoekt servicemonteurs! Zien we jou straks bij deze installatie?

Vacatures

3. Technisch

Dit is voor jou waarschijnlijk een inkoppertje, maar voor het beroep van servicemonteur moet je natuurlijk een passie voor techniek hebben. Zorgen dat technische processen op rolletjes lopen, dat is waar jij elke dag voldoening uit haalt.

4. Ambitieus

De installatiebranche is continu in ontwikkeling. Als servicemonteur moet je daarom meegroeien. Voor jou geen probleem, want jij bent ambitieus een leergierig. Via de A. de Jong Academy worden onze werknemers uitgedaagd zich te ontwikkelen binnen het vak. Als servicemonteur kun je daarom opklimmen tot servicetechnicus of projectleider.

5. Handig

De hele dag achter een bureau op kantoor? Dat is niets voor jou. Je gaat liever op pad om beide handen uit de mouwen te steken. En dan hebben we het niet over twee linkerhanden, voor alle duidelijkheid.

Voldoe jij aan deze vijf eigenschappen? Dan is een baan als servicemonteur bij A. de Jong perfect voor jou!

Vacatures

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.