Over A. de Jong Groep

A. de Jong Groep is een familiebedrijf, gespecialiseerd in energie- en milieutechnologie. Onze vijf werkmaatschappijen zijn gespecialiseerd in twee productgroepen:

Energie- en milieutechnologie hangen nauw samen met duurzaamheid. Het is onze missie om met behulp van de ontwikkeling en inzet van veilige, schone en efficiënte toepassingen van klimaat-, energie- en brandersystemen duurzaam om te gaan met onze leefomgeving. Met onze oplossingen reduceren wij de uitstoot van emissies en verlagen wij het energieverbruik, waardoor negatieve milieueffecten worden verminderd. Zo dragen onze producten zoveel mogelijk bij aan het verlagen van het energieverbruik en emissies en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op het hoogste niveau van dienstverlening. Hiervan profiteert het milieu én uw onderneming. Vandaag, morgen en tot ver in de toekomst.

Oplossing op maat

Zowel gebouwgebonden klimaatinstallaties als industriële brandersystemen zijn maatwerkoplossingen. Wij verdiepen ons in uw core business en leren uw behoeften en wensen kennen. Om tot een passende oplossing te komen, nemen wij de rol van adviseur, engineer, installateur en beheerder volledig op ons. Uiteraard betrekken we u in dit traject, van A tot Z. Want aan persoonlijk klantcontact hechten wij veel waarde. Lees meer over onze kernwaarden en visie in de beschrijving van ons DNA.

A. de Jong Groep: blijvend in ontwikkeling

Familiebedrijf A. de Jong Groep is opgericht in 1877. Als de wegen die A. de Jong Groep bewandelden vol raakte, is het nieuwe paden ingeslagen. Zo heeft het bedrijf zich van scheepswerf gereïncarneerd tot specialist in energie- en milieutechnologie. Duizenden van onze industriële brandersystemen zijn in de loop der jaren wereldwijd in bedrijf gesteld. Met onze klimaatinstallaties richten wij ons vooral op de Benelux. Door onze jarenlange ervaring en daarmee opgebouwde kennis, kunnen wij goed inspelen op omgevingsfactoren en uw specifieke klantwens.

 

Neem contact op