Over A. de Jong Groep

A. de Jong Groep is een familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. Onze vijf werkmaatschappijen zijn gespecialiseerd in twee productgroepen:

Milieu- en energietechnologie hangen nauw samen met duurzaamheid. Het is dan ook onze missie om met behulp van de ontwikkeling en inzet van veilige, schone en efficiënte toepassingen van klimaat-, energie- en brandersystemen duurzaam om te gaan met onze leefomgeving. Onze producten dragen zoveel mogelijk bij aan het verlagen van het energieverbruik en emissies en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement op het hoogste niveau van dienstverlening.

Oplossing op maat

Zowel gebouwgebonden klimaatinstallaties als industriële brandersystemen zijn maatwerkoplossingen. Wij verdiepen ons in uw core business en leren uw behoeften en wensen kennen. Om tot een passende oplossing te komen, nemen wij de rol van adviseur, engineer, installateur en beheerder volledig op ons. Uiteraard betrekken we u in dit traject, van A tot Z. Want aan persoonlijk klantcontact hechten wij veel waarde. Lees meer hierover in de beschrijving van ons DNA.

A. de Jong Groep: blijvend in ontwikkeling

Duizenden van onze industriële brandersystemen zijn in de loop der jaren wereldwijd in bedrijf gesteld. Met onze klimaatinstallaties richten we ons vooral op de Benelux. Door onze jarenlange ervaring en daarmee opgebouwde kennis, kunnen wij goed inspelen op omgevingsfactoren en uw specifieke klantwens. Maar met alleen ervaring kom je er niet. A. de Jong Groep heeft twee pijlers van ontwikkeling: productontwikkeling en de ontwikkeling van onze medewerkers. We zijn een echt leerbedrijf en bieden onze medewerkers uitdagende carrièremogelijkheden aan. Professionele ontwikkeling met een persoonlijke benadering, daar staan wij voor. Want als onze medewerkers groeien, groeien wij ook!

Neem contact op