Onderscheidingen

De medewerkers van de A. de Jong Groep zoeken de beste oplossingen, zijn klantvriendelijk en denken mee over wat goed is voor de opdrachtgever. Binnen de cultuur van A. de Jong Groep is dit vanzelfsprekend. Ondanks onze bescheidenheid is ons succes niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels hebben we verschillende onderscheidingen in ontvangst mogen nemen, waaronder de:

Rotterdamse Ondernemersprijs

Eén van de onderscheidingen die we de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen, is de Rotterdamse Ondernemersprijs. De jury van deze prijs prees de A. de Jong Groep onder andere vanwege het stimulerende beleid en de risico’s die De Jong durft te nemen. Hierdoor inspireert en stimuleert De Jong niet alleen haar medewerkers, maar ook haar concurrenten, partners en toekomstige medewerkers.

Albert de Jong, Algemeen Directeur van A. de Jong Groep, over de onderscheiding: ‘’Het winnen van de Rotterdamse Ondernemersprijs is van grote betekenis (geweest) voor de A. de Jong Groep. Na de uitreiking in 2010 heeft het onze naamsbekendheid een ‘boost’ gegeven en merkten wij dat zowel opdrachtgevers als onderaannemers/leveranciers graag met de winnaar van deze prijs geassocieerd worden. Ook voor de eigen medewerkers is het nog steeds iets om erg trots op te zijn. Het is een prijs met impact’’.

 

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.