A. de Jong Installatietechniek Rijswijk

A. de Jong Installatietechniek West, gevestigd in Rijswijk, is een middelgroot installatiebedrijf op het gebied van gebouwgebonden werktuigbouwkundige klimaatinstallaties in de utiliteitsmarkt en industrie. Samen met A. de Jong Installatietechniek vestiging Schiedam en Zaandam maakt zij deel uit van de drie installatiebedrijven van A. de Jong Groep.

A. de Jong Installatietechniek West

Het voormalige Joost Naaktgeboren (opgericht in 1917) is in 2013 overgenomen door A. de Jong Groep. In augustus 2019 is Joost Naaktgeboren verder gegaan onder de naam A. de Jong Installatietechniek West. Hierin is door A. de Jong Groep de eerste stap gezet om als landelijk georganiseerde onderneming verder te groeien. Om meer onderlinge uniformiteit te creëren is ervoor gekozen de handelsnaam A. de Jong Installatietechniek te voeren. A. de Jong Installatietechniek West is met name werkzaam in Zuid-Holland.

Werktuigbouwkundig adviseur

A. de Jong Installatietechniek vestiging Rijswijk is gespecialiseerd in complexe installatieoplossingen. Wij hebben eigen specialisten in huis, waardoor wij de modellering in BIM tot het beheer en onderhoud van uw installatie volledig op ons kunnen nemen. Binnen het bedrijf hangt een prettig werksfeer en door de korte communicatielijnen wordt er snel geschakeld. Onze opdrachtgevers bevinden zich in Den Haag en omstreken, variërend van hotelketens, tot overheidsinstanties.

Contact

Heeft u een storing of heeft interesse en wilt u in contact komen met onze vestiging in Rijswijk? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 – 446 92 22.

Neem contact op