Onze werkwijze

Onze werkwijze

Klimaatinstallatie: een specifieke oplossing

Of het nu gaat om een kantoorpand, hotel, laboratorium, ziekenhuis of school; het comfort van een gebouw valt of staat met het binnenklimaat. Uiteraard heeft een hotel een ander klimaatvraagstuk dan een laboratorium of een industrieel bedrijf. Het binnenklimaat, en daarmee de klimaatinstallatie, moet aansluiten op uw core business. Daarom staat uw bedrijfsproces bij ons altijd centraal. Wij leren uw wensen en specifieke behoeften kennen en stemmen de installatie en onze werkwijze daarop af. Zo functioneren we als verlengstuk van uw organisatie en kunt u zich blijven focussen op uw primaire bedrijfsprocessen.

In vijf fasen naar een optimaal resultaat

Werktuigbouwkundige installaties zijn altijd maatwerk. Om uw installatie zo optimaal mogelijk te realiseren en te laten functioneren, werken we in vijf fasen:

  • Advies: u krijgt een op maat gemaakt advies voor uw specifieke binnenklimaat;
  • Engineering: de klimaatinstallatie wordt ontworpen met eventuele ketenpartners;
  • Realisatie en uitvoering: realisatie van de installatie zonder dat uw bedrijfsprocessen hiervan hinder ondervinden. Afhankelijk van uw vraag werken we met verschillende methodieken, zoals lean-planningen en prefabricage;
  • Inbedrijfstelling en revisie: het gereed maken van de installatie, controle van alle functionaliteiten en oplevering;
  • Nazorg, garantie en onderhoud: uw installatie wordt door ons beheert en onderhouden, zodat u geen omkijken heeft naar de werking of functionaliteit ervan.


Projectteams

Bij het engineeren, ontwerpen en realiseren van een gebouwgebonden klimaatinstallatie komt veel kijken. Daarom werken we met vaste projectteams van specialisten uit verschillende disciplines. Dankzij de korte communicatielijnen en de nauwe samenwerking kan het projectteam altijd snel en effectief handelen. Uiteraard betrekken we u in het traject van A tot Z. Want aan persoonlijk klantcontact hechten we veel waarde. Voor vragen of aanpassingen heeft u bij ons één vast aanspreekpunt.

Ketenpartner

Een gebouw bestaat niet alleen uit werktuigbouwkundige klimaatinstallaties. Daarom werken we in veel gevallen nauw samen met bijvoorbeeld een aannemer of een elektrotechnisch installateur. Het doelgericht streven naar kwaliteit, service, betrouwbaarheid en een goede samenwerking met u als opdrachtgever en de overige bouwpartners, vormen de basis voor onze aanpak van projecten. We hebben de ervaring dat een heldere opzet van de projectorganisatie cruciaal is voor het slagen van uw project en het waarborgen van uw projectdoelen. Goede ketensamenwerking is naar onze mening daarom essentieel voor het behalen van uw beste totaaloplossing.

Neem contact op