Hoe we jong talent opleiden tot servicemonteur

Het werk van servicemonteur kan erg uitdagend zijn. Jij bent verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van installaties bij onze klanten, maar je komt ook in actie bij storingen. Cruciaal om een bedrijf draaiende te houden. Bij A. de Jong stomen we daarom jonge talenten klaar voor deze functie. Maar hoe ziet dat opleidingstraject er in de praktijk uit?

Meteen aan de slag

Een opleiding tot servicemonteur betekent handen uit de mouwen. Niet dagenlang in de boeken, maar meteen aan de slag binnen het vak. Bij deze opleiding wordt werken en leren met elkaar gecombineerd. Het vak leer je immers het best in de praktijk. Samen met een ervaren servicemonteur ga je veel op pad om de fijne kneepjes van het vak te leren. En je zult zien: elke situatie vraagt om een andere oplossing.

Snel zelfstandig werken

Als beginnend servicemonteur loop je dus mee met een ervaren collega, maar je krijgt ook je eigen verantwoordelijkheden. Op die manier ga je zo snel mogelijk zelfstandig aan het werk. Maar geen paniek. Omdat we werken vanuit projectteams is er altijd veel ondersteuning. Samen met de meldkamer en de verantwoordelijke projectleider ga je op zoek naar oplossingen bij storingen en lekkages.

A. de Jong Groep zoekt servicemonteurs! Zien we jou straks bij deze installatie?

Vacatures

Doorgroeien

Persoonlijke ontwikkeling vinden we bij A. de Jong erg belangrijk. We bieden daarom veel mogelijkheden om door te groeien naar senior servicemonteur of projectleider. Ook na je opleiding tot servicemonteur kun je jezelf blijven ontwikkelen via de A. de Jong Academy. Zo blijven we voorop lopen binnen de installatiebranche. Daarnaast zul je steeds breder inzetbaar zijn, waardoor jouw werk afwisselend en uitdagend blijft.

Een dag mee met..

Hoe ziet zo’n dag als servicemonteur bij A. de Jong er eigenlijk uit? We volgden Hans en Nick. Waar Hans met zijn jarenlange ervaring inmiddels is uitgegroeid tot servicetechnicus, komt Nick net kijken in het vak. Nick volgt de opleiding tot servicemonteur en wil zo snel mogelijk aan de slag. Bekijk hieronder de video.

Ook interesse voor de opleiding tot servicemonteur? Kijk dan snel hier!

Vacatures

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.