Duurzaamheidsscan

Door middel van een duurzaamheidsscan bieden wij u vrijblijvend advies over de duurzaamheid van het binnenklimaat van uw vastgoed. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe duurzaam uw gebouw nu is? Heeft u behoefte aan een klimaatcheck? Of wilt u weten of er verbeteringen mogelijk zijn aan uw installaties om zodoende energiebesparing te realiseren? Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Met behulp van een quickscan geven wij u inzicht in de stand van zaken rondom de duurzaamheid van uw vastgoed in relatie met het binnenklimaat. We brengen alle relevante aspecten van uw vastgoed in kaart en meten dit aan de geldende normen, wet- en regelgeving, eisen en wensen.

Rapportage: advies en realisatie

Na afloop van de scan ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met de resultaten. U vindt in dit rapport advies op maat en u krijgt mogelijke verbetervoorstellen om verduurzaming en energiebesparing binnen uw vastgoed te realiseren.

Financieringsoplossingen

Hecht u veel waarde aan duurzaamheid maar heeft u op het moment niet de mogelijkheid dit financieel te verwezenlijken? Dan kunnen wij u helpen. Wij beschikken over financieringsoplossingen voor klanten die wel willen verduurzamen, maar waar de middelen ontbreken. Wij werken hiervoor samen met twee financieringspartners.

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.