“Bij ons heb je geen baan, maar een loopbaan.”

Liza

Vacatures

“Het is geweldig om deel uit te maken van de A. de Jong-familie”

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage in de installatietechniek? Wil je deel uitmaken van ons professionele en ambitieuze maar bovenal warme familiebedrijf? En hou je van uitdagingen en vrijheid in je werk? Bekijk onze beschikbare vacatures, solliciteer en word onderdeel van ons en onze historie!

Bekijk onze vacatures

A. de Jong Academy

Continu jezelf ontwikkelen

Onze werkomgeving wordt steeds complexer; kennis van techniek, communicatieve vaardigheden, bedrijfskundig inzicht en onderhandelingsvaardigheden worden op meerdere niveaus steeds belangrijker. Om onze medewerkers uit te dagen en de ontwikkeling te bieden die zij wensen - of die de markt vraagt - hebben wij onze eigen in house Academy.

Open sollicitatie

Vrijblijvend kennismaken

Zie je geen passende vacatures? Laat je niet afschrikken! Ook dán komen wij graag met je in contact. Schroom dus niet om een open sollicitatie te sturen. Op deze website krijg je een eerste indruk van ons werk. De rest lichten we graag aan je toe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Stage lopen

De tofste stageplekken

Wanneer je stage loopt bij A. de Jong Groep draai je als volwaardig medewerker mee in ons bedrijf. Wij vinden dat je alleen dán een goed beeld krijgt van het werken in een bedrijf en in de installatiebranche. Je kunt bij ons stage lopen op verschillende afdelingen. En je krijgt er ook nog eens een goede stagevergoeding voor!

Meer informatie over stage lopen