“Collegialiteit en een goede werksfeer, A. de Jong Groep is een mooi familiebedrijf. ”

Adrie

Projectleider Meet- en Regeltechniek

Duurzame relaties

Bij familiebedrijf A. de Jong Groep gaan we voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en partners. Zij vormen het hart van ons bedrijf, dat niet voor niets al ruim 145 jaar bestaat. Daarmee behoren we tot de 300 oudste familiebedrijven van Nederland. Bij A. de Jong Installatietechniek bedenken, bouwen en onderhouden we duurzame klimaatinstallaties voor de Nederlandse markt. Met De Jong Energy Services zijn we wereldwijd actief op het gebied van industriële brandersystemen, skidbouw en procesautomatisering. In alles wat we doen, handelen we vanuit onze kernwaarden. Wij zijn betrouwbaar, oplossingsgericht, mensgericht en ondernemend.

Ontdek hier De Jong Energy Services

Blijven ontwikkelen

Ons familiebedrijf begon in 1877 als scheepswerf en rederij. Ruim 145 jaar is de A. de Jong Groep geëvolueerd tot specialist in energie- en milieutechnologie. Dat komt doordat innovatie in ons DNA zit. Als de wegen die we bewandelen vol raken, slaan we nieuwe paden in. Nog steeds zijn we elke dag in ontwikkeling. Want hoewel een comfortabel, gezond en duurzaam binnenklimaat altijd ons uitgangspunt is, is elk gebouw en elke sector of situatie weer anders. Daarom verdiepen we ons altijd in uw proces, bedrijf of vraag. Om van daaruit met een maatwerkoplossing te komen. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Schiedam, Rijswijk en Zaandam, waar ruim 250 medewerkers dagelijks bezig zijn met ontwerp, installatie, productontwikkeling en beheer en onderhoud. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg en zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing.

Onze kernwaarden

Het A. de Jong DNA

In ruim 145 jaar heeft A. de Jong Groep een herkenbaar eigen DNA ontwikkeld. Dit DNA is samengevat in onze vier kernwaarden: betrouwbaar, oplossingsgericht, mensgericht en ondernemend.

Missie

Wij helpen opdrachtgevers duurzaam om te gaan met de leefomgeving. Dit doen wij door de effectieve inzet en ontwikkeling van veilige, schone en efficiënte toepassingen van klimaat- en energiesystemen. Onze opdrachtgevers ervaren het hoogst mogelijke niveau van dienstverlening. Onze medewerkers bieden we uitdagende ontwikkelings- en carrièremogelijkheden. We streven daarbij naar een duurzame bedrijfsvoering en een gezond rendement.

Visie

A. de Jong Groep is ambitieus en nieuwsgierig. Duurzaamheid is onze business. We zitten in de kopgroep van bedrijven die de grote uitdagingen van de energietransitie aangaan en oplossen. In de zoektocht naar oplossingen in de snel veranderende wereld, passen wij de nieuwste technologieën toe. Ons bedrijf speelt een steeds belangrijkere rol bij het realiseren van een duurzame leefomgeving, waarbij we onze huidige markten breder en dieper gaan bedienen en nieuwe markten gaan betreden. Onze gedreven medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Onze output overstijgt de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

A. de Jong Foundation

De A. de Jong Foundation organiseert evenementen en steunt goede doelen. We hebben hierbij gekozen voor zeven thema’s: gezondheid, internationale hulp en mensenrechten, kunst en cultuur, natuur en milieu, onderwijs, dieren en welzijn. We faciliteren denk- of spierkracht, materieel en/of financiële middelen.

Naar de website