“In een hecht wereldteam adviseren over installaties en duurzame technieken leidt tot voldoening en werkplezier!”

Bertus

Monteur

Installatietechniek

A. de Jong Installatietechniek bedient klanten in heel Nederland, met een focus op de utiliteitsmarkt en de industriële markt. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhoudsprojecten; wij bezorgen u innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatoplossingen. Dankzij een breed assortiment aan specialisaties, duurzame energie- en productoplossingen en de meest moderne werkmethoden kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Dat doen we tijdens het hele proces: van het bedenken (Think) tot het bouwen (Build) en het onderhouden (Care). Wij werken met: LEAN, ISO 9001, VCA (veiligheidsladder), MJOP’s conditiemeting volgens de NEN 2767 en BIM.

Think

Van hotel tot ziekenhuis en van school tot kantoorpand; wat voor gebouw u ook heeft, uw medewerkers of bezoekers verlangen een comfortabel en gezond binnenklimaat. Daarnaast verlangt u - voor het milieu én uw portemonnee - klimaatinstallaties die energiezuinig en duurzaam zijn. A. de Jong Installatietechniek is de strategische partner die dit realiseert. We analyseren uw bedrijfsproces en geven een transparant advies. Ook verzorgen wij het ontwerp en de uitvoering van de elektrotechnische en sanitaire installaties.

A. de Jong logo

René

Projectleider IT

“De diverse werkzaamheden maken elke dag anders.”

Build

“De techniek- en installatiewereld is afwisselend en daardoor heel interessant.”

De engineering en montage van klimaatinstallaties doen wij zelf. We hebben daarnaast een vaste en betrouwbare groep leveranciers en onderaannemers, waarmee we samenwerken om kwaliteit, planning, budgetten en overige afspraken te borgen. Als totaalinstallateur bieden we integrale dienstverlening aan, waardoor u als opdrachtgever één aanspreekpunt heeft. Wel zo makkelijk.

Care

Een (klimaat)installatie moet onderhouden worden. Daarbij werken wij met een breed pakket aan service level agreements: van periodieke service- en onderhoudsbezoeken tot fulltime bemanning van uw vastgoed. Daarbij staan uw specifieke wensen altijd centraal. We hebben een eigen meldkamer waar ons beheer- en onderhoudsteam 24/7 storingen en defecten detecteren en verhelpen en meldingen ontvangen. Een storing is daarom vaak al opgelost voordat iemand binnen het gebouw het merkt. Om constante kwaliteit te waarborgen zijn wij gecertificeerd voor de kwaliteitsnormen: ISO 9001, VCA**, BRL 6000, STEK-erkenning (F-gassen), BRL 6000-21, BIM en SCIOS.

Onze nieuwste vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage in de installatietechniek? Wil jij deel uitmaken van een professioneel en ambitieus team binnen ons warme familiebedrijf? Bekijk dan onze beschikbare vacatures en solliciteer! Oh ja, je krijgt ook nog eens een tekenbonus van € 1.500,-!

Alle vacatures