Familiebedrijf A. de Jong Groep blaast 140 kaarsjes uit

1877, het jaar waarin A. de Jong BV is opgericht door de eerste generatie van het inmiddels vierde generatie oude familiebedrijf. Nu, 140 jaar later, is A. de Jong Groep uitgegroeid tot één van de grootste en ervaren aanbieders van industriële gas- en oliegestookte brandersystemen en gebouwgebonden klimaatinstallaties. Een speciale gelegenheid om bij stil te staan!

Relatie-event

Donderdagavond 9 februari proostte A. de Jong Groep met haar klanten, relaties en leveranciers op het 140-jarige jubileum van het familiebedrijf. A. de Jong Groep behoort hiermee tot de zes oudste industriële bedrijven van Nederland. Algemeen directeur Albert de Jong over het relatie-event: ‘’Het was geweldig om met Ineke Dezentjé-Hamming, het gezicht van de technologische industrie, en oud-Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent als gastsprekers ons 140-jarige bestaan met onze relaties te vieren. Zonder onze opdrachtgevers hebben wij geen bestaansrecht daar zijn wij ons elke dag van bewust. We moeten ons elke dag bewijzen en onze producten en diensten verbeteren. De toekomst is nu.’’

Tijdens het event werd er met de gastsprekers teruggeblikt en vooral vooruit gekeken naar de wereld van morgen. Onderwerpen als de transitie van de industrie, de ontwikkelingen binnen de smart industry, de huidige digitalisering en de toepassing van ondernemerschap stonden centraal.

 Jubileummagazine

Ter gelegenheid van het 140-jarige bestaan is tijdens het relatie-event een jubileummagazine gelanceerd, waarvan het eerste exemplaar is overhandigd aan de Burgemeester van Schiedam, Dhr. Lamers. Centraal in het blad staat de route die A. de Jong Groep van 1877 tot nu heeft doorlopen en welke route het bedrijf heeft uitgestippeld richting de toekomst. Een unieke uitgave waar techniek, familie en ondernemerschap samen komen. Bekijk hem via onderstaande link!

Downloads

Neem contact op