Ta-ta-da-taa! Ta! Ta! Ta! I love it when a plan comes together

Check de zes overeenkomsten tussen A. de Jong en de A-Team

Hannibal, Murdock, B.A. en Face: iedereen kent deze vier helden uit de tv-serie The A-Team. Maar wist je dat de strateeg Hannibal veel overeenkomsten heeft met een projectleider bij De Jong? 

Je bent een problem solver 

Hannibal, de leider van het team, zit nooit zonder plan. In alle 98 afleveringen is Hannibal voorbereid en weet hij een manier te vinden om het probleem voor de opdrachtgever op te lossen.

Je zet je team neer 

Hannibal bedenkt de plannen, maar zonder team is hij niets. Hij weet precies wie hij waar in moet zetten en waar de kwaliteiten liggen van zijn teamgenoten. Zo zal hij B.A. nooit opdragen om op de stoel van piloot Murdock te gaan zitten…

Je geeft je team ruimte

Hannibal deinst er niet voor terug om zijn teamleden in het diepe te gooien en klaar te staan met een reddingsboei. Hij laat zijn teamgenoten verder ontwikkelen en geeft hen de ruimte om te leren. 

Je bent contactpersoon 

Het contact met de opdrachtgever is een van de belangrijkste taken van kolonel Hannibal. Hij achterhaalt het probleem, bedenkt een oplossing en checkt vervolgens of het resultaat in orde is.

Je bent waar ’t gebeurt

Je vindt Hannibal altijd op de plek waar The A-Team opereert. Dat wil niet zeggen dat hij zelf de leidingen met elkaar verbindt, dat doet B.A.,of de afleidingsmanoeuvres uitvoert, dat doet Face… Hannibal houdt de helikopter view en controleert of alles volgens plan gaat…

Je bent analytisch

The A-Team is altijd objectief en rechtvaardig. Zij weten wat goed is en waar het mis gaat, een kwaliteit die iedere De Jong-projectleider ook zou moeten hebben. Fouten maken mag, mits je analyseert wat er mis ging, je fout herstelt en ervan leert.

Dus… Do you love it when a plan comes together? Dan ben jij de nieuwe Hannibal van De Jong! Wij zoeken (assistent) projectleiders voor de afdeling B&O. Klik hier voor meer informatie.  

Klik hier voor meer informatie 

Neem contact op