A. de Jong Installatietechniek samenwerkingspartner VTi Amsterdam

Voor de komende vijf jaar heeft A. de Jong Installatietechniek zich verbonden als partner aan Vakschool Technische Installaties (VTi) Amsterdam. Hiermee ondersteunt A. de Jong VTi in haar missie: het opleiden van de technische professional van de toekomst en het promoten van het installatievak onder jongeren.

VTi Amsterdam

Onze leefomgeving wordt steeds comfortabeler, gezonder, duurzamer en veiliger. Installatietechniek speelt hierbij een centrale rol. VTi Amsterdam is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Samen leiden zij de jonge, technische professional van de toekomst op en promoten zij het installatievak om de aantrekkelijkheid van de technische installatiebranche structureel te verbeteren.

Samenwerkingspartner

A. de Jong Installatietechniek, vestiging Amsterdam, zal daar een actieve rol in gaan vervullen. Vestigingsmanager John Hulsenboom over de samenwerking: ‘’Het boeien en binden van jong technisch personeel is ontzettend belangrijk. Met deze samenwerking dragen wij graag ons steentje bij aan het enthousiasmeren van jongeren voor de installatietechniek. Dit doen wij door het geven van voorlichting tijdens open dagen, het aanbieden van stages, het verzorgen van rondleidingen op de vestiging van A. de Jong Installatietechniek te Amsterdam en het beschikbaar stellen van tijd en middelen. Wij creëren met deze samenwerking een inspirerende leer- en werkomgeving voor zowel de jongeren als voor ons bestaande personeel.’’

Kijk voor meer informatie over VTi Amsterdam op www.vtiamsterdam.nl. Ben je geïnteresseerd in een stage of loopbaan op onze vestiging te Amsterdam? Bekijk ons vacatureaanbod hier.  

Neem contact op