A. de Jong Groep versterkt zich met Algemeen Directeur Installatiebedrijven

Per 1 oktober 2017 komt Hendrik Jan Brandenberg de A. de Jong Groep versterken als Algemeen Directeur Installatiebedrijven. Brandenberg zal, met energie en passie voor ons vak, de integratie en groei van de vestigingen Schiedam, Delft en Amsterdam verder vormgeven. Brandenberg heeft op bestuurlijk niveau een rijke ervaring binnen de installatiebranche met als achtergrond meet- en regeltechniek.

Vanuit de overtuiging dat je iedere dag beter moet proberen te zijn dan de dag ervoor zal Brandenberg, naast het realiseren van ambitieuze doelstellingen, zich focussen op nieuwe installatieconcepten voor De Jong in de installatiewereld. A. de Jong Groep zal zich meer gaan richten op onder andere smart buildings, de mogelijkheden van Internet of Things, virtueel bouwen en vernieuwende service- en onderhoudsconcepten.

Brandenberg: ”Ik ken A. de Jong Groep al 21 jaar, waarvan 19 jaar als hofleverancier en twee jaar als consultant. Al die jaren ben ik al onder de indruk van dit prachtige bedrijf, een voorbeeld voor vele anderen. Continu heeft het kwaliteitsdenken voorop gestaan. Vanuit technische gedrevenheid, innovatiedrang en vanuit de diepe overtuiging om integer zaken te doen. “Wij maken geen rommel, geen slechte installaties” en zo is het. Rotterdams, met twee voeten op de grond. Ik ben er trots op deze rol in dit prachtige bedrijf te vervullen en verheug me op alle uitdagingen en kansen welke voor ons liggen”.

Directieteam

Met de komst van de Algemeen Directeur Installatietechniek is het directieteam van A. de Jong Groep compleet. Zo staat Albert de Jong, vierde generatie van het familiebedrijf, aan het roer met twee algemeen directeuren aan zijn zijde die de twee business units van de A. de Jong Groep vertegenwoordigen. De Jong: ‘‘Familiebedrijven hebben hun focus op de lange termijn. A. de Jong Groep heeft zich in haar bestaan om de 20/25 jaar gereïncarneerd. Als de wegen die wij bewandelden vol liepen, zijn wij nieuwe paden ingeslagen en dat is denk ik ook de kracht van ons familiebedrijf. Zo bestaan wij al ruim 140 jaar.’’

Voor meer informatie over dit bericht en/of over onze installatiebedrijven neemt u contact op met Vera Schuijn via: +31(0)10 – 44 69 222 of info@dejong.nl.

Neem contact op